Breaking News
25 Ιουνίου 2018

Η Ουρουγουάη πήρε τελικά την πρωτιά του 1ου ομίλου στο Μουντιάλ 2018 με 9 βαθμούς, αφού στον 3ο και τελευταίο αγώνα στη Σαμάρα νίκησε 3-0 τη Ρωσία.

 

Τα τέρματα των Λατινοαμερικάνων σημείωσαν ο Σουάρες στο 10΄ με εκτέλεση φάουλ, ο Τσερίσεφ με αυτογκόλ στο 23΄ και ο Καβάνι στο 90΄, ενώ από το 36΄ οι γηπεδούχοι έπαιζαν με 10 παίκτες, λόγω αποβολής με 2η κίτρινη του Σμολνίκοφ. Στη φάση των («16») η Ουρουγουάη ως πρώτη του ομίλου θα αντιμετωπίσει την 2η του 2ου ομίλου (30/6, Σότσι), ενώ η Ρωσία θα παίξει με την 1η του ίδιου ομίλου (1/7, Μόσχα). Τις δύο πρώτες θέσεις του 2ου ομίλου πήραν Ισπανία και  Πορτογαλία.

Μπορεί η Αίγυπτος να προηγήθηκε στο βαθμολογικά αδιάφορο ματς με τη Σαουδική Αραβία με γκολ του Σαλάχ, αλλά αυτοί που χαμογέλασαν τελικά ήταν οι Σαουδάραβες. Αρχικά ισοφάρισαν με πέναλτι σε 1-1 και στο 95’ έκαναν το 2-1.

Ιστορική στιγμή για τον τερματοφύλακα της Αιγύπτου, Ελ Χανταρί που σε ηλικία 45 ετών έγινε ο γηραιότερος που αγωνίστηκε σε Παγκόσμιο Κύπελλο.

Η Ουρουγουάη τερμάτισε πρώτη στον Α’ όμιλο με 9 βαθμούς χωρίς να δεχτεί τέρμα και μαζί με τη Ρωσία πέρασαν στη φάση των 16.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics