Breaking News
27 Ιουνίου 2018

Η Βραζιλία επιβεβαίωσε τα προγνωστικά και προκρίθηκε ως πρώτη από τον 5ο όμιλο, μετά τη νίκη της με 2-0 (36΄ Παουλίνιο, 68΄ Τιάγκο Σίλβα) επί της Σερβίας στο γήπεδο της Σπαρτάκ, στη Μόσχα, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του 5ου ομίλου.

Η Σελεσάο θα αντιμετωπίσει στη φάση των «16» το Μεξικό, στις 2 Ιουλίου στη Σαμάρα (17:00), ενώ οι Σέρβοι αποχαιρέτησαν το Μουντιάλ της Ρωσίας καταλαμβάνοντας την τρίτη θέση στον όμιλο.

Η Ελβετία αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με την Κόστα Ρίκα και σε συνδυασμό με την ήττα της Σερβίας από την Βραζιλία κατέλαβε τη 2η θέση του 5ου ομίλου, που τη στέλνει απέναντι στη Σουηδία (3/7, 17:00, Αγία Πετρούπολη) στη φάση των «16» του Μουντιάλ της Ρωσίας. 

Ο Τζεμαϊλί άνοιξε το σκορ για την Ελβετία στο 31΄, αλλά ο Ουάστον κατάφερε να ισοφαρίσει στο 56΄ (σ.σ. ήταν το πρώτο τέρμα της Κόστα Ρίκα στη διοργάνωση). Δύο λεπτά πριν τη λήξη της αναμέτρησης ο Ντρμιτς έδωσε και πάλι το προβάδισμα στην Ελβετία, για να ισοφαρίσει στο 90+3΄ ο Σόμερ με αυτογκόλ, μετά από εκτέλεση πέναλτι του Ρουίς (η μπάλα βρήκε το δοκάρι και στην επαναφορά στο κεφάλι του έμπειρου γκολκίπερ).

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο 89΄ ο διαιτητής της αναμέτρησης υπέδειξε το σημείο του πέναλτι υπέρ της Κόστα Ρίκα, αλλά το VAR δικαίωσε τους Ελβετούς, ακυρώνοντας το, λόγω οφσάιντ. 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics