Breaking News
01 Ιουλίου 2018

Το πρώτο ματς της φάσης των «16» του Μουντιάλ, μεταξύ της Γαλλίας και της Αργεντινής ήταν διαφήμιση για το ίδιο το άθλημα.

Οι «μπλε» νίκησαν με 4-3 και προκρίθηκαν στα προημιτελικά του 21ου Παγκοσμίου Κυπέλλου αφήνοντας εκτός συνέχειας την παρέα του Μέσι. Ο Γκριεζμάν στο 13’ με πέναλτι άνοιξε το σκορ, ο Ντι Μαρία στο 41’ έφερε το ματς στα ίσια και ο Μερκάδο στο 48’ έδωσε προβάδισμα στην Αργετνινή (1-2) για να ακολουθήσουν τρία τέρματα για τους Γάλλους από τον Παβάρ (57’ 2-2) και τον Εμπαπέ (64’, 68’) με τα οποία οι «τρικολόρ» κλείδωσαν τη νίκη-πρόκριση. Το γκολ του Αγουέρο στις καθυστερήσεις (90’+3’) έδωσε λίγες ελπίδες στην Αλμπισελέστε αλλά κυρίως περιόρισε την έκταση της ήττας.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics