Breaking News
03 Ιουλίου 2018

Οι αντιδράσεις μετά τον αποκλεισμό της Αργεντινής από την συνέχεια τουΜουντιάλ, ήταν και θα εξακολουθήσουν να είναι ποικίλες. Ο Τύπος και οι «επαϊοντες» ασκούν έντονη κριτική στον Χόρχε Σαμπαόλι για τις επιλογές του και στον Λιονέλ Μέσι για την απόδοσή του, ενώ το μέλλον του βραχύσωμου τεχνικού, κρίνεται δυσοίωνο παρά το «αγκάθι» των 2 εκ. ευρώ που προβλέπονται στη σχετική ρήτρα για ενδεχόμενη απόλυσή του.

 

Και μέσα σε όλα αυτά, ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα έσπευσε να προσφέρει την λύση. Ο διάσημος Αργεντινός, που όπως είναι φυσικό συγκέντρωσε τα βλέμματα του διεθνούς Τύπου με τις αντιδράσεις του στα γήπεδα της Ρωσίας, αυτοπροτάθηκε ως αντικαταστάτης του Σαμπαόλι και μάλιστα προσφέροντας τις υπηρεσίες του δωρεάν…

«Δεν ζητώ τίποτε ως αντάλλαγμα», δήλωσε στην τηλεοπτική εκπομπή που έχει στη Βενεζουέλα ο Μαραντόνα, που πάντως από το 2008 μέχρι το 2010, διετέλεσε ομοσπονδιακός τεχνικός χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics