Breaking News
08 Ιουλίου 2018

Το Βέλγιο και η Κροατία, οι δύο ομάδες που έκοψαν τον δρόμο της Ελλάδας για την τελική φάση του Μουντιάλ, προκρίθηκαν στα ημιτελικά και ενδέχεται να είναι ακόμα και το ζευγάρι του τελικού.

 


Πως θα σας φαινόταν αν το ζευγάρι του τελικού του Μουντιάλ είναι το Βέλγιο - Κροατία; Εξαιρετικά πιθανό, αν σκεφτεί κανείς πως οι δύο τους απέχουν ένα βήμα από τον παρθενικό τελικό Παγκοσμίου Κυπέλλου της ιστορίας τους.


Τι ενώνει αυτές τις δύο ομάδες; Η επαφή τους με την Εθνική Ελλάδας στα προκριματικά!

Αν γυρίσει κανείς το ρολόι πίσω θα βρει ένα απόλυτα ανταγωνιστικό αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

Ποιος μπορεί να ξεχάσει πως μέχρι το 91ο λεπτό, η ομάδα του Μίχαελ Σκίμπε προηγούνταν με 0-1 στις Βρυξέλλες επί των «κόκκινων διαβόλων», μέχρι να έρθει ένα ατομικό γκολ κλάσης του Ρομέλου Λουκάκου, που έγραψε το 1-1; Αν η Ελλάδα κέρδιζε εκείνο το παιχνίδι, η ιστορία της στον όμιλο σίγουρα θα ήταν διαφορετική.

Ακόμα και στον παιχνίδι του «Καραϊσκάκης» η Εθνική στάθηκε υπέροχα. Ο Ζέκα ισοφάρισε άμεσα το γκολ του Βερτόνχεν, όμως ξανά ο Λουκάκου σε μία κρύα φάση έκανε το 1-2, δίχως το Βέλγιο να είναι καλύτερο από εμάς.

Η κλήρωση στα μπαράζ έφερε την Κροατία και στο Σπλιτ ήρθαν όλα ανάποδα. Για πρώτη φορά η Ελλάδα προδόθηκε από φτηνά αμυντικά λάθη παικτών κλάσης και παρότι μείωσε σε 2-1 με γκολ του Παπασταθόπουλου ήρθε η βαριά ήττα με 4-1, που δεν γύριζε με τίποτα στον επαναληπτικό (0-0).

Η καραμέλα με τις διαχρονικά εύκολες κληρώσεις της Εθνικής σταμάτησε μαχαίρι και η Εθνική μας ομάδα αντιλαμβάνεται ότι αν οι αντίπαλοι που είχε μπροστά της ήταν λίγο πιο βατοί, ενδεχομένως να μην έλειπε από το ραντεβού της Ρωσίας.
sdna.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics