Breaking News
15 Ιουλίου 2018

Η Γαλλία στοιχηματικά είναι το φαβορί κόντρα στην Κροατία και μπορεί να το καταφέρει στο σημερινό τελικό του Μουντιάλ.

 


Κάπου εδώ το ταξίδι για το Παγκόσμιο Κύπελλο τελειώνει με τη διοργάνωση της Ρωσίας να μας έχει αφήσει πολλές συγκινήσεις, καλά ταμεία αλλά και ακόμα πιο εξαιρετικούς «κουβάδες» αλλά έτσι είναι το στοίχημα. Έχει τα πάνω του και τα κάτω του και τα δυο είναι καλά και τα δυο είναι αποδεκτά μιας και δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα σε αυτή τη ζωή.

Και τι βέβαια καλύτερο φινάλε από τον τελικό ανάμεσα στη Γαλλία και την Κροατία όπου οι δυο χώρες θα τα δώσουν όλα με στόχο να σηκώσουν το βαρύτιμο τρόπαιο του θεσμού. Οι «μπλε» με γκολ του Ουμτιτί πέρασαν στον τελικό από το Βέλγιο και θέλουν μετά από το 1998 να σηκώσουν το δεύτερο τρόπαιο της ιστορίας τους.

Στην αντίπερα όχθη οι Κροάτες έκαναν την ανατροπή κόντρα στην Αγγλία και πλέον θέλουν να φτάσουν στην κορυφή του κόσμου για να έχει χάπι εντ το «παραμύθι» που ζουν. Μια πολύ καλή επιλογή για το δελτίο μας προκειμένου να βρούμε το δρόμο για το ταμείο είναι ο άσος των Γάλλων που ο ΟΠΑΠ το δίνει σε απόδοση 1.80.
onsports.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics