Breaking News
01 Σεπτεμβρίου 2021

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα αντιμετωπίζει το βράδυ (21.45 Cosmote Sport 1) της Τετάρτης (01/09) την Ελβετία στη Ζυρίχη, στοχεύοντας να διατηρήσει το καλό αγωνιστικό του πρόσωπο.


Στη μάχη των προκριματικών του Μουντιάλ ρίχνεται την Κυριακή (05/09) η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου, όμως η πρόβα τζενεράλε εν όψει των αγώνων με Κόσοβο και Σουηδία θα γίνει το βράδυ της Τετάρτης (01/09, 21.45 Cosmote Sport 1) στη Ζυρίχη. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα αντιμετωπίσει την Ελβετία και πέρα από τις δοκιμές ο Τζον Φαν'τ Σιπ θέλει να διατηρηθεί το καλό αγωνιστικό πρόσωπο των τελευταίων αγώνων.

Η Εθνική μας ομάδα είναι πιθανό να παραταχθεί με σύστημα 4-2-3-1 και επικρατέστεροι για να πάρουν φανέλα βασικού είναι οι Πασχαλάκης, Ανδρούτσος, Τζαβέλλας (ή Χατζηδιάκος), Κυριάκος Παπαδόπουλος, Τσιμίκας - Μπουχαλάκης, Σιώπης - Γιαννούλης, Μπακασέτας, Βρουσάι (διεκδικούν θέση Μάνταλος, Λημνιός) - Παυλίδης.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι: Διούδης, Σάλιακας, Μαυροπάνος, Κούτρης, Ρέτσος, Αλεξανδρόπουλος, Παπανικολάου, Χατζηγιοβάνης, Φούντας, Τζόλης (έχει πρόβλημα τραυματισμού) και Δουβίκας.

sdna.gr
Διαβάστε επίσης:

Η ETTU διπλασίασε το χρηματικό έπαθλο για το POMEGRANATE Europe Top 16 της Θεσσαλονίκης

 

 

 

Σαν Σήμερα: Όταν η Ελλάδα ταπείνωσε την Αμερική! [vid]

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics