Breaking News
08 Οκτωβρίου 2016

Χωρίς αγωνιστικά προβλήματα, θα παραταχτεί στον εντός έδρας αγώνα της Κυυριακής (9/10) με αντίπαλο την Προοδευτική ο Ατσαλένιος. Ολοκληρώνουν σήμερα την προετοιμασία τους οι «πράσινοι».


Να πετύχει την δεύτερη του σερί νίκη σε ισάριθμους αγώνες, θα προσπαθήσει στον αυριανό εντός έδρας αγώνα με αντίπαλο την Προοδευτική ο Ατσαλένιος.


Η ομάδα του Βασίλη Κρασανάκη θα ολοκληρώσει το απόγευμα του Σαββάτου (8/10) την προετοιμασία της για τον αγώνα κόντρα στους «βυσσινί» με χαλάρωμα.

Στα θετικά για τον ΠΟΑ η έλλειψη αγωνιστικών προβλημάτων, καθώς πέρα των Ντραγκόντι, Λυδάκη, Ξυλούρη, Γιαννόπουλου και Μακρυγιαννάκη, οι οποίοι έμειναν εκτός αποστολής για λόγους τακτικής, όλοι οι υπόλοιποι είναι κανονικά στην διάθεση του προπονητή τους.

Όσον αφορά την αποστολή των «πρασίνων» για το εν λόγω ματς, αυτή αποτελείται από τους: Ματαλλιωτάκη, Γιαγκιόζη, Ρουμπάκη, Πετράκη, Σταθόγλου, Αραβιάκη, Χατζηανδρέου, Μπουτσάκη, Χαρίτο, Φραγκιαδάκη, Σακλαμάκη, Πετρά, Τριανταφύλλου, Βρετό, Παπαδομιχελάκη, Αμπντουραχμάνι, Καρβελά και Γενιτσαρίδη

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics