Breaking News
10 Ιανουαρίου 2017

 

Την πρόκριση του στην επόμενη φάση του Κυπέλλου της Γ΄Εθνικής, φιλοδοξεί να εξασφαλίσει ο Ατσαλένιος στον εξ αναβολής αγώνα κόντρα στην Ρόδο, για την 3η φάση του θεσμού.


Νικηφόρο ξεκινήμα για το 2017 στοχεύει να κάνει, στον αυριανό αγώνα Κυπέλλου με αντίπαλο την Ρόδο ο Ατσαλένιος.


Η ομάδα του Βασίλη Κρασσανάκη η οποία ολοκλήρωσε, με χαλάρωμα την προετοιμασία της για τον εν λόγω αγώνα κόντρα στα «ελάφια», θα αγωνιστεί σ΄αυτόν δίχως την μόνιμη εδώ και καιρό απουσία του Πετράκη που ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στο γόνατο.

Δες την εξέλιξη όλων των αγώνων από το καλύτερο live score!

Από εκεί κι έπειτα εκτός προκειμένου να πάρουν ανάσες, εν όψει του αγώνα της Κυριακής έμειναν οι Τριανταφύλλου, Ρουμπάκης, Χατζηανδρέου και Γιαγκιόζης, ενώ για πρώτη φορά στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι Ντραγκόντι, Ξυλούρης, Ζαργκλής.

Έτσι την αποστολή της ομάδας του Ηρακλείου, για τον αγώνα κόντρα στους Δωδεκανήσιους, απαρτίζουν οι:Ματαλλιωτάκης, Ζαργκλής, Καρβελάς, Αραβιάκης, Χαρίτος, Γενιτσαρίδης, Σταθόγλου, Μπουτσάκης, Ξυλούρης, Φραγκιαδάκης, Αμπντουραχμάνι, Γιαννόπουλος, Σακλαμάκης, Λυδάκης, Ντραγκόντι, Πετράς, Βρεττός και Παπαδομιχελάκης

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics