Breaking News
12 Ιουνίου 2017

Παίκτης του Ηροδότου και την νέα σεζόν θα συνεχίσει να είναι ο Τίμος Λουτριώτης, όπως γνωστοποίησε μέσω ανακοίνωσης, που εξέδωσε την Δευτέρα (12/6) η διοίκηση της ομάδας του Ηρακλείου.

 

Κάτοικος Νέας Αλικαρνασσού και την προσεχή αγωνιστική περίοδο, θα συνεχίσει να είναι ο τερματοφύλακας του Ηροδότου Τίμος Λουτριώτης.marmaras nea 2017

Ο έμπειρος τερματοφύλακας ο οποίος είχε σημαντική συμβολή στην κατάκτηση των τεσσάρων τίτλων, τους οποίους και κατέκτησαν οι Κρητικοί την σεζόν που ολοκληρώθηκε, ήρθε σε συμφωνία με την διοίκηση και θα συνεχίσει για ακόμα έναν χρόνο στο δυναμικό του προσφυγικού συλλόγου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η διοίκηση του ΠΑΣΑ Ηρόδοτος ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Τίμο Λουτριώτη.
Ο έμπειρος τερματοφύλακας αγωνίστηκε φέτος για πρώτη φορά στην ομάδα μας, συμβάλλοντας στην κατάκτηση των 4 κυπέλλων και στην επίτευξη των στόχων του Ηροδότου.»

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics