Breaking News
15 Σεπτεμβρίου 2017

Στην Γ’ Εθνική αναμένεται να δηλώσουν οι άνθρωποι του Ηρακλή την ομάδα, ώστε να έχουν εναλλακτική τη λύση της τρίτης κατηγορίας…

 

Συγκεκριμένα σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οι ιθύνοντες του Γυμναστικού Συλλόγου, σε συνεργασία με τους ομολόγους τους του Ιδρυτικού Σωματείου της ΠΑΕ, αναμένεται να δηλώσουν τον Ηρακλή το αργότερο μέχρι τη λήξη της σχετικής προθεσμίας τη Δευτέρα 18/9, την ομάδα στην Γ’ Εθνική.

Παράλληλα όμως θα πρέπει να σημειωθεί πως ο Ηρακλής ως έκπτωτος λόγω χρεών, υποχρεούται να μείνει για τουλάχιστον τρεις αγωνιστικές περιόδους στην Γ’ εθνική, όπου αν στις δύο πρώτες καταλάβει θέση στην πρώτη τετράδα και στην τρίτη θέση ανόδου στην Football League, τότε και μόνο τότε θα έχει δικαίωμα ανόδου.
.pressaris.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics