Breaking News
27 Φεβρουαρίου 2018

Για τη νίκη επί του Αιγάλεω που τους χρίζει φαβορί για την άνοδο στη Football League , αλλά και τη συνέχεια του πρωταθλήματος μίλησεστο liganews.gr ο προπονητής του Ηρόδοτου, Μανώλης Παπαματθαιάκης.

 

Για τη νίκη με το Αιγάλεω και αν θα είναι καθοριστική για τη συνέχεια:

«Το πιο ιστορικό παιχνίδι εδώ και 40 χρόνια για την ομάδα μας. Καταφέραμε να κερδίσουμε το μεγάλο μας αντίπαλο με πολύ σοβαρή και πειστική εμφάνιση. Tους αναγκάσαμε να μην κάνουν ούτε μία ευκαιρία σε όλο το παιχνίδι. Είναι σημαντικό αυτό που νιώσαμε και είδαμε γεμάτη την Αλικαρνασσό και δώσαμε τεράστια χαρά στον κόσμο που ήρθε και γέμισε αυτό το ιστορικό γήπεδο. Δεν μένουμε μόνο σ΄ αυτό το παιχνίδι, όλα τα ματς είναι καθοριστικά και σκληρά. Όμως όταν κερδίζεις δυο φορές στην ίδια χρονιά το μεγάλο σου αντίπαλο σίγουρα αποδεικνύεις τι ομάδα έχεις. Συνεχίζουμε τη δουλειά μέχρι το τέλος για να πάρουμε το εισιτήριο της ανόδου».

Για το αν ήταν στόχος εξ αρχής η άνοδος:

«Δεν ήταν ποτέ στόχος η άνοδος στη Football League. Ούτε καν από το μυαλό μας περνούσε. Η παρουσία μας όμως στον αγωνιστικό χώρο δείχνει ότι χτίστηκε μια ομάδα σωστά με αρχή μέση και τέλος, χωρίς οικονομικές τρέλες και με μια διοίκηση του κ. Σωκιανού που μας προσφέρει τα πάντα. Μέσα από την απόδοσή μας παρουσιάστηκε ο μεγάλος στόχος και δείχνουμε ότι με τη φανέλα και την ιστορία που έχουμε ως σύλλογος και το μικρότερο μέσο όρο ηλικίας στον όμιλο ότι έχουμε όλα τα φόντα να φτάσουμε το ταξίδι μέχρι τέλος. Αυτό που μας χαρακτηρίζει από τους άλλους είναι ότι έχουμε ομάδα με καρδιά».

Για τους λόγους που επιλέξατε τον Ηρόδοτο:

«Ένας και μοναδικός λόγος που επέλεξα τον Ηρόδοτο ήταν η ιστορία του σωματείου, αλλά και η σοβαρή διοίκηση που διαθέτει από πέρυσι. Όσοι είμαστε από την Κρήτη ξέρουμε ότι μετά τον ΟΦΗ, ο Ηρόδοτος είναι μία από τις μεγαλύτερες ομάδες και είναι χαρά και τιμή μου να βρίσκομαι εδώ».

Για τα προβλήματα που υπάρχουν στην κατηγορία:

«Το σχέδιο με τους οκτώ ομίλους στην κατηγορία είναι πολύ κακό. Πρέπει να επιστρέψουμε στο παλιό και για να έχουμε βελτίωση στο πρωτάθλημα θα πρέπει να μειωθούν οι ομάδες».

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics