Breaking News
25 Μαρτίου 2018

Σε ηλικία 48 ετών, 3 μηνών και 6 ημερών, ο Γιώργος Καραγκούνης του ΑΟ Ζευγολατιού έγινε ο μεγαλύτερος σε ηλικία παίκτης που αγωνίζεται ποτέ στη Γ' Εθνική! Δέκα χρόνια μικρότερος ο προπονητής του...

 


Ένας Μαθουσάλας των γηπέδων, αυτός είναι ο Γιώργος Καραγκούνης. Με τη Δ' Εθνική να αποτελεί μέχρι πρότινος το ταβάνι στην καριέρα του, προθυμοποιήθηκε ο ίδιος κάποια στιγμή -όπως αναφέρει το soccerbase.gr- να βοηθήσει το Ζευγολατιό, που είναι στην τελευταία θέση του 6ου ομίλου της Γ' Εθνικής και χρειαζόταν τερματοφύλακα για τον πάγκο του. Το παιχνίδι μάλιστα του Σαββάτου (24/3) κόντρα στην Προοδευτική όπου η ομάδα του ηττήθηκε με 3-0, θα το θυμάται για πάντα.

Ο... πολύπειρος γκολκίπερ μπήκε αλλαγή στο 76' για να αντικαταστήσει τον τερματοφύλακα που είχε ξεκινήσει το ματς, τον Ντάση και σε ηλικία 48 ετών, 3 μηνών και 6 ημερών έγινε ο γηραιότερος ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται ποτέ στη Γ' Εθνική, ξεπερνώντας τον τερματοφύλακα του Λεβάντε, Κυριάκο Μαρίνο (43 ετών, 11 μηνών και 29 ημερών) στο προ δύο ετών παιχνίδι με τον Αιολογικό (10/1/16).

Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί ότι ο Καραγκούνης δεν μπήκε στο παιχνίδι λόγω κάποιου τραυματισμού που πιθανώς να αντιμετώπιζε ο τερματοφύλακας του Ζευγολατιού, που σημειωτέον έχει ήδη υποβιβαστεί, αλλά για να του δώσει την ευκαιρία να αγωνιστεί ο προπονητής του, Παντελής Κολλιάκος που είναι μάλιστα έξι χρόνια μικρότερός του.
sdna.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics