Breaking News
19 Αυγούστου 2018

Ο Γιούχτας ηττήθηκε με 1-0 στις Αρχάνες από την ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ στο τρίτο του φιλικό προετοιμασίας.

Το μοναδικό γκολ πέτυχε στο πρώτο λεπτό ο Νικολτσης. Στη συνέχεια ο Γιούχτας πίεσε για την ισοφάριση αλλά παρότι έκανε ευκαιρίες δεν τα κατάφερε.
Γιούχτας Δημαρακης (60 Κολλιας)Κορτσινιδης (60Κ ασωτακης), Ραπτάκης, Τζανής,Ρουμπάκης, Στρατάκης (60 Ζαχαράκης), Τσάτσος (70Πουλακης), Μαυρομάτης (80 Μανουσάκης), Ανωγειανάκης (70 Σακλαμάκης), Ηλιόπουλος,Κουσιδης
ΣΥΝΚΑ (Θανάσης Κολιτσιδάκης): Πονηρός Παπατζίκος, Καρβουνιάρης, Παναγιωτόπουλος, Κυτράκης, Βαρδάκης (65' Σοφούλης), Μαζιώτης (75' Μαλανδράκης), Μποτωνάκης (85' Ψαράκης), Πετράκος (63' Λαμπάκης), Νικόλτσης (85' Τριμίντζιος), Τσίτας (55' Αργυρουδάκης)

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics