Breaking News
16 Ιανουαρίου 2019

Με σκόρερ τον Τζιβανάκη η ΑΕ Καλαμπακίου πέτυχε μεγάλη νίκη επί του Πανσερραϊκού, στην εξ’ αναβολής αναμέτρησης της 14ης αγωνιστικής του πρώτου ομίλου της Γ’ Εθνικής, προσπερνώντας έτσι τους Ασπίδα και Εθνικό.

 

Ο Πιερικός νίκησε με 2-1 τον Απόλλωνα Μακρυχωρίου στις καθυστερήσεις για τον 4ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής. Στο 45ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ, αφού ο Μυριώτης με απευθείας εκτέλεση φάουλ έκανε το 1-0. Στο 61΄ο Κραγιόπουλος με φοβερό σουτ-κεραυνό ισοφάρισε σε 1-1, με την ομάδα της Κατερίνης να παίρνει τη νίκη, όταν ο Σεχολάρι κατάφερε να βγεί μόνος του μέσα στην περιοχή, να περάσει την μπάλα επάνω απο τον τερματοφύλακα της Καρδιτσιώτικης ομάδας και να πετύχει το 2-1.

Ενώ, στο παιχνίδι για τον 2ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής ο Εδεσσαϊκός πέτυχε εύκολη νίκη με 3-0 επί του Ολυμπιακού Κυμίνων. Ο Παπαδημητρίου άνοιξε το σκορ στο 27ο λεπτό, ενώ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι 10 λεπτά αργότερα ο Μεταξάς έκανε το 2-0. Το τελικό 3-0 έγραψε και πάλι ο ίδιος πάικτης στο 71ο λεπτό.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics