Breaking News
26 Ιουνίου 2019

Σε μία σπουδαία μεταγραφή προχώρησε ο Πόρος με την απόκτηση του Αλέξανδρου Σπηλιώτη.

 

Ο 19χρονος ποδοσφαιριστής της Παλαιόχωρας, γνωρίζει αρκετά καλά την κατηγορία και σίγουρα θα δώσει σημαντικές  λύσεις στην άμυνα των νεοφώτιστων στην Γ’ Εθνική, αφού μην ξεχνάμε αγωνίζεται ως δεξιός μπακ.

Μέσα από την φωτογραφία της ανακοίνωσης του νεαρού ποδοσφαιριστή, ο Πόρος έκανε γνωστή και την είσοδο του Γιώργου Χουδετσανάκη στο διοικητικό κομμάτι της ομάδας.

Η ανακοίνωση:

“Ο Α.Ο. Πόρος ανακοινώνει την απόκτηση του ταλαντούχου δεξιού μπακ Αλέξανδρου Σπηλιώτη. Τον καλωσορίζουμε στην οικογένειά μας και του ευχόμαστε να έχει μία καλή σεζόν με την ομάδα μας στη Γ’ Εθνική”.

Το βιογραφικό του παίκτη: “Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Α.Ο. Πόρου γεννήθηκε το 1999 στο Ηράκλειο (μεγάλωσε στα Γρεβενά) και καλύπτει το δεξί άκρο της άμυνας. Ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο σε ηλικία 7-8 ετών στις Ακαδημίες της ΕΠΣ Γρεβενών και ακολούθησαν ο Πυρσός Γρεβενών (Γ’ Εθνική), η Θύελλα Φιλώτας (ένας χρόνος Γ’ Εθνική), ο Αχαρναϊκός (μισή σεζον Β’ Εθνική), ο Ολυμπιακός Βόλου (το υπόλοιπο της περιόδου, Γ’ Εθνική), ο Ηρόδοτος (Γ’ Εθνική), ενώ πέρυσι έπαιξε στην Παλαιόχωρα (Γ’ Εθνική). Παράλληλα είναι διεθνής με την Εθνική Παιδων, μετρώντας δύο κλήσεις σε ηλικία 15 ετών”.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Αλέξανδρος Σπηλιώτης στον υπεύθυνο Τύπου της ομάδας Τάσο Βαρδάκη:

"Καταρχάς θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση και τον προπονητή του Α.Ο. Πόρου για τη στήριξή που έδειξαν στο πρόσωπό μου. Εύχομαι να είναι μια υγιής σεζόν και να επιτύχει η ομάδα τους στόχους της όσο πιο γρήγορα γίνεται".

-Ποιός ήταν ο λόγος που είπες το "ναι" και μάλιστα αμέσως στην πρόταση του Α.Ο. Πόρου για να συνεχίσεις την καριέρα σου;

"Από την πρώτη επαφή που είχα με τον προπονητή κ. Λεωνίδα Τιτομιχελάκη, ο τρόπος που μιλήσαμε, με ελκύει πάρα πολύ αυτή η φιλοσοφία που έχει. Και είδα μια ζεστασιά σαν οικογένεια τη διοίκηση και πιστεύω είναι ότι ψάχνει κάθε ποδοσφαιριστής"

. -Η αλήθεια είναι ότι ο προπονητής κ. Τιτομιχελάκης και πιστεύει και δίνει χρόνο συμμετοχής στα νέα παιδιά. Είναι φιλοσοφία ζωής αυτή για εκείνον...

"Αυτό είναι που χρειάζεται και το ποδόσφαιρο πιστεύω, να στηρίξουμε τα παιδιά γιατί υπάρχει ταλέντο, αρκεί να υπάρχουν και εγκαταστάσεις, όσα χρειάζονται για να το δείξουν τα παιδιά".

-Τι γνωρίζεις για τη νέα σου ομάδα, είναι νεοφώτιστη στη Γ' Εθνική, αλλά μπαίνει με πολύ ενθουσιασμό στο πρωτάθλημα που έρχεται...

"Ναι, πιστεύω ότι η ομάδα έχει κάνει μια ονειρική πορεία μέχρι σήμερα, ελπίζω να συνεχιστεί έτσι. Είναι νεοφώτιστη ομάδα όπως είπατε, πρώτη φορά στα... αλώνια της Γ' Εθνικής. Εντάξει, έχει δυσκολίες σίγουρα, αλλά ελπίζω να τα καταφέρουμε όλοι μαζί".

-Αν και μόλις 19 ετών εσύ δεν είσαι νεοφώτιστος στη Γ' Εθνική, έχεις παραστάσεις, τι πρέπει να κάνει ο Α.Ο. Πόρου ούτως ώστε να πραγματοποιήσει μια καλή πορεία στο νέο πρωτάθλημα;

"Πιστεύω η συνταγή για μια καλή πορεία είναι το οικογενειακό κλίμα, η διοίκηση να είναι δίπλα στους ποδοσφαιριστές, όπως και στους προπονητές, η στήριξη του κόσμου και μ' αυτά πιστεύω δουλευεις πολύ καλά για να κάνεις μια πορειά με την οποία θα πρωταγωνιστείς"

. -Και από σένα τι να περιμένουν οι φίλοι της νέας σου ομαδας;

"Οι φίλοι της νέας μου ομάδας να περιμένουν από μένα ότι θα συμβάλλω τα μέγιστα ούτως ώστε ο Α.Ο. Πόρος να πετύχει γρήγορα το στόχο του".

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics