Breaking News
24 Σεπτεμβρίου 2019

Το Crete2day ανακοινώνει ότι εξασφάλισε τα τηλεοπτικά δικαιώματα της απ’ ευθείας μετάδοσης των εντός έδρας αγώνων του ΠΟΡΟΥ για την ποδοσφαιρική περίοδο 2019-20 στο δύσκολο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

 

 

Συντονιστείτε στο crete2day.com και απολαύστε τους αγώνες του συλλόγου των ανατολικών προαστίων του Ηρακλείου.

 

Λίγα λόγια για το Crete2day

 

To Crete2day.com είναι το πρώτο διαδικτυακό κανάλι της Κρήτης, το οποίο καλύπτει την τρέχουσα αθλητική επικαιρότητα με video ρεπορτάζ και με απ’ ευθείας μεταδόσεις αγώνων.

 

To Crete2day.com διαθέτει ένα πολύ μεγάλο αρχειακό υλικό με χιλιάδες video τα οποία μπορεί να βρει ο επισκέπτης με φίλτρα αναζήτησης όπως ομάδα, γήπεδο, ημερομηνία κ.α.

 

Στο αρχείο του Crete2day θα βρείτε video από live αγώνες, στιγμιότυπα, pregame, συνεντεύξεις, κληρώσεις ποδοσφαιρικών πρωταθλημάτων, εκδηλώσεις κ.α. με αποτέλεσμα να αποτελεί τον πιο ενημερωμένο video ιστότοπο! 

 

Για την ποδοσφαιρική χρονιά 2019-20 έχει ήδη κλείσει συνεργασίες με ομάδες Β’ Εθνικής, με ομάδες Γ’ Εθνικής, καθώς και με τις Ενώσεις Ποδοσφαιρικών Σωματείων της Κρήτης για τις μεταδόσεις των πιο σημαντικών αγώνων των εθνικών και των τοπικών πρωταθλημάτων.

 

Επίσης το Crete2day αναλαμβάνει απ’ ευθείας μεταδόσεις αγώνων και άλλων πρωταθλημάτων όπως basket, volley κλπ με αποτέλεσμα να προσφέρει μια πλήρη κάλυψη των σημαντικότερων αθλητικών γεγονότων που γίνονται στην Κρήτη.

 

Δείτε το στη διεύθυνση: crete2day.com .

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics