Breaking News
14 Οκτωβρίου 2019

Φοβερό παιχνίδι στις Αρχάνες με τον Γιούχτα και τον ΠΟΑ να μοιράζονται βαθμούς και εντυπώσεις στην 4η αγωνιστική της Γ Εθνικής.

Τέσσερα γκολ, χαμένο πέναλτι, δύο αποβολές και πολλές ευκαιρίες σε ένα πραγματικό ντέρμπι. "Ισοπαλία" και για τα αδέρφια Πλουσή (από ένα τέρμα ο καθένας).
Δύο φορές προηγήθηκε ο ΠΟΑ, ισάριθμες ισοφάρισαν οι παίκτες του Γιούχτα. Ο εντυπωσιακός σήμερα Μανουσάκης απέκρουσε πέναλτι του Φραγκουλάκη. Την άγουσα για τα αποδυτήρια πήραν ο Τουγλής (Γιούχτας) και ο Πολυζάς (ΠΟΑ).Στο 35' ο Ραπτάκης απάντησε στο γκολ του Τζουανάκη, ενώ στο 70' ο Δ.Πλουσής απάντησε στο γκολ του Β. Πλουσή. Λίγο πριν το 2-2 ο Μανουσάκης είχε πιάσει πέναλτι κρατώντας, για λίγο, το προβάδισμα του ΠΟΑ.

ΠΟΡΟΣ-ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ .........1-3

Φορτσάτο επέστρεψε, μετά το ρεπό, το ΣΥΝΚΑ, επικρατώντας 1-3 του Πόρου, ο οποίος έμεινε στους 2 βαθμούς σε 4 ματς. Οι γηπεδούχοι μείωσαν προσωρινά με τον Μεταξάκη να ευστοχεί σε πέναλτι, αλλά ο Κόλα με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα, χαρίζοντας στους Χανιώτες τους πρώτους τους τρεις βαθμούς στο εφετινό πρωτάθλημα.

ΠΑΝΑΚΡΩΤΗΡΙΑΚΟΣ-ΡΕΘΜΝΙΑΚΟΣ .....3-2

Μία εβδομάδα μετά την ήττα από τον ΠΟΑ στο Ατσαλένιο με γκολ στο 95', ο Πανακρωτηριακός πήρε το τρίποντο της νίκης απέναντι στον Ρεθυμνιακό. Σκοράροντας στα πρώτα 10 λεπτά, ο Πανακρωτηριακός έβαλε τις βάσεις για τη νίκη. Οι φιλοξενούμενοι, όμως, κατάφεραν να φτάσουν στην ισοφάριση, πετυχαίνοντας το 2-2 στο 87', αλλά στο 90' ο Πανακρωτηριακός λυτρώθηκε στο ματς-θρίλερ από τον Δρακάκη, ο οποίος διαμόρφωσε το 3-2.
ΕΠΙΣΚΟΠΗ-ΑΟΑΝ ............1-0
Κερδισμένη της αγωνιστικής ήταν η Επισκοπή που έστω και στο τέλος κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του ΑΟΑΝ. Με το τρίποντο, η ομάδα του Βέλιτς ανέβηκε στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, αφού εκμεταλλεύτηκε το ρεπό του Ηρόδοτου.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (4 αγώνες):
1. Επισκοπή ................10
2. Ηρόδοτος ...............9
3. ΠΟΑ .........................5
4. Γιούχτας................. 5
5. Πανακρωτηριακός ..4
6. Ρεθυμνιακός........... 3
7. ΣΥΝΚΑ ...................3
8. ΑΟΑΝ ......................3
9. Πόρος ......................2

Το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής (20/10 - 16:00):

ΠΟΑ-Ρεθυμνιακός
ΣΥΝΚΑ-Γιούχτας
ΑΟΑΝ-Πανακρωτηριακός
Ηρόδοτος-Πόρος
Ρεπό: Επισκοπή

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics