Breaking News
25 Μαρτίου 2020

Γ. Ασσαργιωτάκης: Ο εξαγωγέας και Πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομάδας του Πόρου, μιλάει ξεκάθαρα για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει και τονίζει: "'Ολοι νομίζουν ότι θα συμβεί στους άλλους"

 

«Όλοι νομίζουν ότι θα συμβεί στους άλλους». Εμφανώς καταβεβλημένος καθώς διανύει την 10η ημέρα καραντίνας μίλησε στο δελτίο ειδήσεων της ΚΡΗΤΗ TV και στην Κατερίνα Σαλαπάτα ,o εξαγωγέας και Πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομάδας του Πόρου Γιάννης Ασσαργιωτάκης.

Ο Κρητικός ο οποίος βρέθηκε στη Νάντη της Γαλλίας λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, προσβλήθηκε από τον ιό και επέλεξε να παραμείνει εκεί προκειμένου να μην κολλήσει κατά το ταξίδι της επιστροφής κάποιο συνάνθρωπο του ή την οικογένειά του που ζει στην Κρήτη. «Η λογική και η παιδεία μου δεν μου επέτρεπαν να γυρίσω» δήλωσε καταβεβλημένος.

Ο ίδιος περιέγραψε αναλυτικά τα συμπτώματα που βιώνει ενώ όπως τόνισε από την δεύτερη ημέρα έχασε την όσφρηση του. Δυστυχώς μέχρι και σήμερα κανένας γιατρός δεν μπορεί να του πει με σιγουριά εάν θα την επανακτήσει ή όχι. «Δεν ξέρω εάν θα είναι ολική απώλεια (...). Έχω ένα ξηρό βήχα που έρχεται από τον οισοφάγο και κουράζει το κορμί μου. Ο βήχας δεν ελέγχεται. Έβαλα χρονόμετρο και έβηχα κάθε 2,5 λεπτά».

Ο ίδιος παραμένει σε σπίτι ενώ σε περίπτωση δύσπνοιας η νοσηλεία στο νοσοκομείο θα είναι αναπόφευκτη.

«Παρά το γεγονός ότι νοσεί ο ίδιος δεν το βάζει κάτω: "Είμαι δυνατός . Θα το περάσω. Αφού αναρρώσω σκοπεύω να παραμείνω ένα μήνα στη Γαλλία για να εξαλείψω την παραμικρή πιθανότητα να μολύνω έστω και έναν άνθρωπο στην Κρήτη. Σε τελική ανάλυση το σπίτι δεν είναι φυλακή, είναι ο παράδεισός μας. Είναι η ψυχή μας και τα έχουμε φτιάξει για να μένουμε μέσα».

Όπως εξήγησε το προηγούμενο διάστημα λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων ταξίδεψε σε Γερμανία και Λουξεμβούργο αλλά στη Γαλλία όπως είπε χαρακτηριστικά είδε "πολλούς άρρωστους ανθρώπους" .
neakriti.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics