Breaking News
18 Ιουνίου 2020

Υποψηφιότητα για τη διοργάνωση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος αετοσανίδας (kite) για το έτος 2021 θα καταθέσει ο Ναυτικός Αθλητικός Σύλλογος Καλαμάτας “Ο ΑΙΟΛΟΣ”.

 

Αύριο Παρασκευτή αναμένεται στην πόλη της Καλαμάτας τεχνικό κλιμάκιο της παγκόσμιας κλάσης αποτελούμενο από τους κ. Κρότση Σπύρο – Αντιπρόεδρο Παγκόσμιας Κλάσης Αετοσανίδας (International Kitesurfing Association) & Υπεύθυνο Ολυμπιακής κατηγορίας Formula Kite, κ. Marcus Swender – Διευθύνοντα Σύμβουλο (International Kitesurfing Association) και
την κ. Ψυχογιού Μαρίνα (International Race Officer) που θα συναντηθούν με το ΔΣ του συλλόγου προκειμένου να γίνει επιθεώρηση των θαλάσσιων και χερσαίων περιοχών τέλεσης των αγώνων.

 


Το μεσημέρι στις 14:30 θα δοθεί συνέντευξη τύπου στις εγκαταστάσεις του συλλόγου.
enalionoffshore.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics