Breaking News
25 Σεπτεμβρίου 2020

Η επανεκκίνηση για τον Πλατανιά φαίνεται, λοιπόν, ότι ξεκινά από την Γ’ Εθνική, καθώς η ΕΠΟ έχει ανάψει το “πράσινο φως”, άρα αποφεύγεται όπως όλα δείχνουν η επιστροφή στο τοπικό.

Μάλιστα, ήδη φαίνεται να τρέχει και ο σχεδιασμός στον Πλατανιά, τον οποίο όπως έχουμε γράψει, πρόκειται ν’ αναλάβει ο Γιώργος Κόλτζος ο οποίος έχει συμφωνήσει με τον Πλατανιά από τη στιγμή που γνωρίζει την λειτουργία της ομάδας λόγω της παρουσίας του πριν από δύο χρόνια στην Κ19, ενώ γνωρίζει και την κατηγορία χάρη στην περσινή πολύ καλή του θητεία στην ομάδα του Πανακρωτηριακού.

Αφού, λοιπόν, επιβεβαιωθούν τα διαδικαστικά, μένει να φανεί πώς θα συμπληρωθεί το ρόστερ του Πλατανιά, που επί της ουσίας είναι αυτή τη στιγμή κενό από παίκτες, αν και είναι δεδομένο ότι θα περιλαμβάνει παιδιά από την Κ19.

πηγή: athlitiko.gr

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics