Breaking News
24 Οκτωβρίου 2020

Το δεύτερο διαδοχικό hundred του Σιχάρ Νταβάν δεν ήταν αρκετό καθώς οι πρωτοπόροι Delhi Capitals γνώρισαν τρίτη ήττα στην σεζόν από τους Kings XI Punjab



Ο Νταβάν συνέχισε τις καλές εμφανίσεις όντας ο πρώτος batsman στο IPL που σημειώνει διαδοχικά hundreds με 106 runs μετά τα 101, 57 και 69 που είχε στα τελευταία τρία ματς. Παρόλα αυτά η ομάδα του σημείωσε μόλις 164 runs σε 20 overs. O batsman από τις Δυτικές Ινδίες, ο Νίκολας Πουράν σημείωσε 53 runs και η συνεισφορά του συμπατριώτη του, Κρις Γκέιλ και του Αυστραλού Γκλεν Μάξγουελ, έφερε τους Punjab σε θέση για να πάρουν την τρίτη διαδοχική τους νίκη.

Οι Kings XI είχαν μόλις μία νίκη στα πρώτα επτά ματς του τουρνουά που διεξάγεται στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα ωστόσο η νίκη με πέντε wicket τους ανέβασε στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας, μία νίκη μακριά από την πρόκριση στα playoff. «Οι παίκτες που δεν έχουν βρει τη φόρμα τους πρέπει να το κάνουν σύντομα», είπε ο αρχηγός των νικητών, ο KL Ραχούλ, ο πρώτος σκόρερ του τουρνουά. «Η κατάσταση δείχνει καλή για την ομάδα, πολλά πράγματα λειτουργούν καλά. Η δουλειά στο παρασκήνιο αρχίζει να αποδίδει, αυτό είναι ένα καλό σημάδι. Ελπίζω να συνεχίσουμε καλύτερα, μαθαίνοντας από τα λάθη μας και προχωρώντας με περισσότερη αυτοπεποίθηση. Είμαστε σε μία φάση της διοργάνωσης που πρέπει να νικήσουμε τους πάντες. Είναι σημαντικό να μείνουμε πεινασμένοι και να βελτιωνόμαστε σε κάθε παιχνίδι».

Η ομάδα από το Δελχί έχει προβάδισμα δύο βαθμών μετά από δέκα αγωνιστικές αλλά έχει δώσει ένα ματς παραπάνω από τους Mumbai Indians και τους Royal Challengers Bangalore.
sports3.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics