Breaking News
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 603
28 Φεβρουαρίου 2016

Με στόχο να πετύχει την τέταρτη σερί νίκη του περιμένοντας παράλληλα στραβοπάτημα του Φωστήρα για να πλησιάσει στην κορυφή ο ΟΦΗ φιλοξενεί σήμερα Κυριακή(28/2) στις 3μ.μ. την Γλυφάδα στο Γεντί Κουλέ στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.



Ο ΟΦΗ παρουσιάζεται έτοιμος αγωνιστικά και θέλει να δώσει μια ακόμα…παράσταση υπεροχής για να ικανοποιήσει τον κόσμο που θα δώσει το “παρών”. Ο Νίκος Νιόπλιας έχει όλους τους παίκτες στην διάθεσή του εκτός από τους γνωστούς τραυματίες Πατινιώτη, Φαμπίνιο, Γκούμα. Ο τεχνικός της κρητικής ομάδας αναμένεται να στηριχθεί στους παίκτες που αγωνίστηκαν στο ματς με την Κηφισιά χωρίς να αποκλείονται μια δυο αλλαγές στην ενδεκάδα. Το πιο πιθανό σχήμα πάντως θα αποτελείται από τους Δερμιτζάκη, Κιάσσο, Κοιλιάρα, Κώτσιο, Φαζό, Φραγκουλάκη, Νάστο, Χαντί, Περογαμβράκη, Πόποβιτς, Καλέ (Γουόρντεν).
Το παιχνίδι θεωρείται από τα εύκολα αλλά στον ΟΦΗ θέλουν να το “καθαρίσουν” από νωρίς όπως έκαναν και στα δυο προηγούμενα και να προσφέρουν και καλό θέαμα στους φιλάθλους.

Στις τάξεις του κόσμου υπάρχει συσπείρωση ενώ οι οργανωμένοι φίλαθλοι του ΟΦΗ εξέδωσαν ανακοίνωση με την οποία καλούν τον κόσμο να δώσει βροντερό “παρών” στο γήπεδο. 
Αναλυτικά η ανακοίνωση την οποία υπογράφουν οι Snakes 4 Heraklion Club, Κρήτες 4 Θ.Παπαδόπουλος και Ομιλίτικο Στέκι Αρχανών αναφέρει τα εξής:

“Μπήκαμε στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος και η αγαπημένη μας ομάδα κάνει την ύστατη προσπάθεια για την επίτευξη του στόχου που είναι η άνοδος.
Θεωρούμε υποχρέωση μας να είμαστε δίπλα στην ομάδα σε αυτή την προσπάθεια που κάνει και με την φωνή μας και τον παλμό μας να βοηθήσουμε έτσι ώστε ο στόχος να επιτευχθεί.

Καλούμε όλον τον κόσμο να δώσει βροντερό “παρών” την Κυριακή στο γήπεδο, να συμπαρασταθεί στην προσπάθεια που κάνει η ομάδα μας χωρίς να μας ενδιαφέρει ποιος είναι ο αντίπαλος,εμείς για τον ΟΜΙΛΟ τραγουδάμε.

Πικραθήκαμε, απογοητευτήκαμε αλλά ποτέ δεν τα παρατήσαμε, μόνο αν είμαστε ενωμένοι σαν γροθιά μπορούμε να τα καταφέρουμε και το έχουμε αποδείξει πολλές φορές στο παρελθόν.Τώρα στην δύσκολη αυτή φάση που περνάει η ομάδα μετράμε φίλους κι εχθρούς και όταν έρθει η ώρα θα κάνουμε λογαριασμό.
Ο ΟΦΗ είναι περαστικός από αυτές τις κατηγορίες και αργά ή γρήγορα θα επιστρέψει εκεί που ανήκει, πιο δυνατός και πιο καθαρός από ποτέ.

“Η αντεπίθεση μόλις ξεκίνησε!”
Τα εισιτήρια του αγώνα έχουν τεθεί σε κυκλοφορία και τιμώνται με 5 και 10 ευρώ. Με 5 ευρώ στις θύρες 1,4,5. Με 10 ευρώ στις θύρες 2,3,7 και 8. Να σημειωθεί ότι ελεύθερη είναι η είσοδος σε γυναίκες και παιδιά μέχρι 12 ετών (εφ’ όσον συνοδεύονται).

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθεύονται εισιτήρια από τα γραφεία του ΟΦΗ στο γήπεδο Θεόδωρος Βαρδινογιάννης καθημερινά (9π.μ.- 3μ.μ. και 5μ.μ.-8μ.μ.) και το Σάββατο το πρωί (9 π.μ.-3μμ). Εισιτήρια θα διατίθενται και αύριο, πριν το παιχνίδι στο Γεντί Κουλέ.

Κρητικό ντέρμπι


Την ίδια ώρα στην Επισκοπή η ομώνυμη ομάδα υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στο κρητικό ντέρμπι με το βαθμολογικό ενδιαφέρον να είναι έντονο μετά τα τελευταία θετικά αποτελέσματα των δυο ομάδων που κάνουν την ύστατη προσπάθεια για παραμονή.
Αναλυτικά, το πρόγραμμα της 19ης αγωνιστικής:

Κυριακή (3μ.μ.)
•Αστέρας Β.-Ιάλυσος: Σταθόπουλος (Δυτ. Αττικής). 
•Αλιμος-Ηλυσιακός: Γιόγκας (Εύβοιας).
•Επισκοπή-ΠΑΟΚ: Γιουματζίδης (Χανίων), Αναστασάκης, Κομισοπούλου (Χανίων).
•Φωστήρας-Ιωνικός: Γκριτζέπης (Αρκαδίας)
•ΟΦΗ-Γλυφάδα: Ούτας (Χανίων), Πετεινάτος, Σινιοράκης (Χανίων).
•Εθνικός-Τριγλία Ρ.: Νικολόπουλος (Μεσσηνίας), 
•Ερμής Ζ.-Κηφισιά: Κραγασάκης (Ηρακλείου), Δασκαλάκης, Τρουλινός (Ηρακλείου).
•Ηράκλειο-Ατρόμητος Π.: Δρούζας (Αργολίδας).

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(Σε 18 αγ.)
1. Φωστήρας 45 25-11
2. Τριγλία 39 23-9
3. ΟΦΗ 36 35-8
4. Ιάλυσος 34 25-18
5. Εθνικός 32 23-16
6. Κηφισιά 30 24-18
-. Ιωνικός 30 19-9
8. Ερμής Ζ. 28 21-21
9. Ηλυσιακός 27 21-15
10. Αστέρας Β. 25 22-19
11. ΠΑΟΚ 17 15-27
12. Ατρόμητος 16 11-28
13. Επισκοπή 15 15-27
14. Ηράκλειο 13 22-32
-. Γλυφάδα 12 11-25
16. Άλιμος 7 11-42

 πηγή: patris.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics