Breaking News
02 Φεβρουαρίου 2021

Την πρόσληψη του Τιμόθεου Καβακά ανακοίνωσε ο ΟΦΙ.

 

Μετά την απομάκρυνση του Μανώλη Παπαματθαιάκη, ο κρητικός σύλλογος που συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Super League 2 - κι αγνοεί τη νίκη έπειτα από πέντε αγωνιστικές (τρεις ισοπαλίες, δύο ήττες) - έδωσε το χρίσμα στον Τιμόθεο Καβακά.

«Η διοίκηση της ΠΑΕ ΟΦΙ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της, με τον 47χρονο προπονητή Τιμόθεο Καβακά. Ο Θεσσαλονικιός τεχνικός επιστρέφει στην ομάδα μας, μετά τη περσινή επιτυχημένη του θητεία, έχοντας στο πλευρό του, τον βοηθό και γυμναστή Δημήτριο Σημίτη. Ο κ. Καβακάς διαθέτει πλούσιο βιογραφικό με σταδιοδρομία σε ομάδες Α΄, Β΄ και Γ΄ Εθνική. Καλωσορίζουμε και πάλι τους, Τίμο Καβακά και Δημήτρη Σημίτη, τους ευχόμαστε, υγεία και πολλές επιτυχίες» αναφέρει η σχετική ενημέρωση του ΟΦ Ιεράπετρας.

ONSPORTS.GR

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Το τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας

Ενημέρωση για αναστολή προπονήσεων τοξοβολίας στις κόκκινες περιοχές της χώρας

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics