Breaking News
04 Φεβρουαρίου 2021

Στο Βελιγράδι θα αγωνιστεί η Κατερίνα Δαλάκα


Θοδωρής Γεωργαντάς 

Έως και το απόγευμα της Τετάρτης (3/2) στον ΣΕΓΑΣ δεν υπήρχε καμία ενημέρωση από τις αρμόδιες υπηρεσίες σχετικά με την άδεια που ζήτησε η ομοσπονδία για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου (έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί στις 12 και 13 Φεβρουαρίου). Δεδομένης και της αναβολής, της πρώτης ημερίδας της χρονιάς, που επρόκειτο να γίνει στις 7 Φεβρουαρίου, οι πρωταθλητές και πρωταθλήτριες της χώρας μας αναζήτησαν αγώνες στο εξωτερικό.

Έτσι,, λοιπόν, αρκετοί αθλητές, σε συνεννόηση με τον ΣΕΓΑΣ, έκλεισαν συμμετοχή στα όπεν πρωταθλήματα της Σερβίας και της Βουλγαρίας. Το Σαββατοκύριακο θα αγωνιστούν στις δύο χώρες 16 αθλητές.

Στο Βελιγράδι θα πάρουν μέρος οι Κατερίνα Δαλάκα, Κορίνα Πολίτη, Ανδριάννα Φέρρα, Αναστασία Μαρινάκου, Χρήστος Κοτίτσας και Χρήστος Παπούλιας.

Η Κατερίνα Δαλάκα επιστρέφει στους αγώνες του στίβου. Στο πρωτάθλημα της Σερβίας θα τρέξει στα 200μ.

Στη Σόφια θα πάρουν μέρος οι Οδυσσέας Μουζενίδης, Τάσος Λατιφλάρι, Πολυνίκη Εμμανουηλίδου, Αλάνα Μπερν, Θοδωρής Βροντινός, Κυριάκος Ζώτος, Μιχάλης Κιάφας, Αργύρης Κιάφας, Σοφία Καϊσίδου και Δημήτρης Χρυσάφης.

«Είναι τρελό αυτό που γίνεται…»

Σε όλη την Ευρώπη γίνονται αγώνες κλειστού στίβου, με τα απαραίτητα μέτρα προστασίας και χωρίς θεατές, αλλά στην Ελλάδα η χειμερινή περίοδος κινδυνεύει να τιναχθεί στον αέρα. «Είναι τρελό αυτό που συμβαίνει», δήλωσε στο sports3.gr ο εθνικός προπονητής Γιάννης Κουτσιώρας και πρόσθεσε: «Σε όλους του αγώνες του ΣΕΓΑΣ τηρήθηκαν αυστηρά μέτρα προστασίας από τον κορονονοϊό, το καλοκαίρι δεν είχαμε κανένα κρούσμα, ακολουθούμε στο απόλυτα τα υγειονομικά πρωτόκολλα, αλλά παρόλο αυτά ματαιώθηκε η πρώτη ημερίδα της χρονιάς και ακόμα δεν έχουμε ενημέρωση για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα».
sports3.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Σήμερα 04 Φεβρουαρίου γιορτάζουν

Κραυγή αγωνίας από τους ποδοσφαιριστές της Football League (vid)

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics