Breaking News
19 Μαρτίου 2021

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς επικράτησε 2-1 σετ του Φίλιξ Οζέ Αλιασίμ και πήρε την πρόκριση για τους «4» του Abierto Mexicano Telcel.

 

Σε εξαιρετική κατάσταση βρίσκεται ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ο οποίος νίκησε τον Φίλιξ Οζέ Αλιασίμ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Ακαπούλκο.

Ο αγώνας ήταν συναρπαστικός, καθώς διήρκησε 2 ώρες και 3 λεπτά, με τον Έλληνα τενίστα να επικρατεί με 7-5, 4-6, 6-3 του 20χρονου Καναδού, Νο.18 της παγκόσμιας κατάταξης.

Παρά το γεγονός ότι ο Φίλιξ έβαλε δύσκολα στον Τσιτσιπά στο δεύτερο σετ, ο Έλληνας πρωταθλητής είχε τη δύναμη να επιστρέψει και να πάρει τη νίκη στο τρίτο σετ.

Ο Τσιτσιπάς περιμένει να μάθει τον αντίπαλό του στα ημιτελικά του Abierto Mexicano Telcel, ο οποίος θα προκύψει από τον αγώνα ανάμεσα στον Ιταλό Λορέντζο Μουζέτι και τον Βούλγαρο Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ.

onsports.gr
Διαβάστε επίσης:

Το τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας

Το ανέκδοτο της ημέρας

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics