Breaking News
03 Αυγούστου 2021

ΚΩΣΤΑΣ ΧΟΛΙΔΗΣ

Ο Δημήτρης Τσιάμης σε προσπάθειά του στο τριπλού στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ανοιχτού στίβου 2013, Μόσχα | Κυριακή 18 Αυγούστου 2013


 Ο Δημήτρης Τσιάμης δεν κατάφερε να ολοκληρώσει την προσπάθειά του στον προκριματικό του τριπλούν στους Ολυμπιακούς Αγώνες αφού δεν μπόρεσε να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που τον απασχολούσε.

 Άτυχος στάθηκε ο Δημήτρης Τσιάμης. Ο πρωταθλητής του τριπλούν δεν κατάφερε να ολοκληρώσει την προσπάθειά του στον προκριματικό του τριπλούν στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ο Δημήτρης Τσιάμης παρά την προσπάθεια που κατέβαλε το προηγούμενο διάστημα, δεν κατάφερε να ολοκληρώσει τον αγώνα του στον προκριματικό του τριπλούν. Ο έμπειρος αθλητής έκανε ένα άκυρο άλμα και άφησε τις άλλες δύο προσπάθειες του, λόγω έντονων ενοχλήσεων στο πόδι.

"Είχα ένα πρόβλημα με τον αχίλλειο, προσπάθησαν οι φυσιοθεραπευτές να το κάνουν καλύτερο. δεν μπόρεσα να κάνω άλμα, μπορούσα να τρέξω, δεν μπορούσα να πηδήσω. Θα ήθελα να είμαι υγιής, είμαι σχεδόν σίγουρος πως θα έμπαινα τελικό αν ήμουν σε καλή κατάσταση" δήλωσε στην ΕΡΤ.

sport24.gr 

Διαβάστε επίσης

 

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics