Breaking News
23 Μαρτίου 2016

Ο νεαρός αμυντικός της Επισκοπής Νίκος Πάτας μίλησε στην ιστοσελίδα της ομάδας του για το μεγάλο παιγνίδι κόντρα στον ΟΦΗ.

Ο 21χρονος υψηλόσωμος ποδοσφαιριστής τόνισε την αναγκαιότητα που έχουν οι δύο ομάδες για τη συγκομιδή βαθμών, αλλά και τους λόγους που κάνουν τον αγώνα αυτόν ιδιαίτερο. 

«Ο ΟΦΗ είναι μια μεγάλη ομάδα αν και δεν χρειάζεται να συζητάμε ποιό είναι το μέγεθός του. Ξέρουμε την ιστορία του ξέρουμε τί βάρος κουβαλάει αυτή η φανέλα αλλά και ‘μεις έχουμε τα δικά μας ιδανικά στην Επισκοπή και φυσικά αύριο γράφεται και η δική της ιστορία» τόνισε αρχικά στις δηλώσεις του ο Νίκος Πάτας, για να συνεχίσει: 

«Σεβόμαστε λοιπόν τον ΟΦΗ αλλά δεν τον φοβόμαστε. Θα κοιτάξουμε αυτό το ματς σαν γιορτή αλλά και σαν έναν τελικό γιατί είναι πολύ σημαντικό με μια νίκη, να κάνουμε το μεγάλο βήμα για τη σωτηρία. Τέτοια παιγνίδια μας δίνουν κίνητρο και ψυχολογία.

Φυσικά κι ο ΟΦΗ από τη δική του μεριά, αν κερδίσει “κλείνει” την άνοδο, οπότε όλοι μας, θέλουμε να γίνει ένα καλό παιγνίδι. Αυτός που θα κάνει τα λιγότερα λάθη πιστεύω ότι θα κερδίσει».

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics