Breaking News
09 Ιουνίου 2023

3οι Μεσογειακοί Παράκτιοι Αγώνες "Ηράκλειο 2023": Ενημέρωση των Εθνικών Ολυμπιακών Επιτροπών


Τους αρχηγούς των αποστολών των Εθνικών Ολυμπιακών Επιτροπών (NOCs) που θα συμμετάσχουν τον ερχόμενο Σεπτέμβριο στους 3ους Μεσογειακούς Παράκτιους Αγώνες «Ηράκλειο 2023» υποδέχτηκε την Πέμπτη 8 Ιουνίου το προεδρείο της Οργανωτικής Επιτροπής.

Στο Chef de Mission Seminar οι εκπρόσωποι των 26 χωρών ενημερώθηκαν για όλα τα μείζοντα θέματα που τους αφορούν, όπως τη διαδικασία διαπίστευσης, τη διαμονή και τη μεταφορά τους από και προς τα γήπεδα, τις εγκαταστάσεις, τις οποίες είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν και ακόμα το αγωνιστικό πρόγραμμα, τις υπηρεσίες Τύπου, τις ιατρικές εγκαταστάσεις και τις παράλληλες πολιτιστικές εκδηλώσεις.

Η Οργανωτική Επιτροπή ανακοίνωσε και τη διεξαγωγή τον προσεχή Ιούλιο ενός μεγάλου τουρνουά με αθλήματα που εντάσσονται στο πρόγραμμα των Μεσογειακών Αγώνων και θα αποτελέσει την πρόβα τζενεράλε της κορυφαίας αθλητικής διοργάνωσης για τα αθλήματα άμμου και παραλίας, που θα φιλοξενηθεί στο Ηράκλειο από τις 9 έως τις 16 Σεπτεμβρίου.

Η κλήρωση των προκριματικών ομίλων του Beach Soccer και του Beach Handball

Παράλληλα, κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου που έλαβε χώρα στο Atlantis Hotel του Ηρακλείου, πραγματοποιήθηκε η κλήρωση του Beach Soccer και του Beach Handball, δύο αθλημάτων που αναμένεται να κεντρίσουν το ενδιαφέρον των φιλάθλων κατά τη διάρκεια των Αγώνων.

Στο Beach Soccer, στο οποίο θα συμμετάσχουν αποκλειστικά άνδρες, η ελληνική ομάδα τέθηκε, ως διοργανώτρια, επικεφαλής του 1ου ομίλου και θα αντιμετωπίσει τις Ισπανία, Μαρόκο και Γαλλία. Τον 2ο όμιλο απαρτίζουν η Πορτογαλία, η ομάδα με την υψηλότερη θέση στην παγκόσμια κατάταξη και ακόμα οι Ιταλία, Αίγυπτος και Λιβύη.

Στο Beach Handball οι δύο ελληνικές ομάδες επιστρέφουν στο Karteros Beach Sports Center μετά την κατάκτηση της 4ης θέσης στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που διεξήχθη στον ίδιο χώρο τον Ιούνιο του 2022.

Η Ελλάδα είχε ως διοργανώτρια το δικαίωμα της επιλογής ομίλου, κι έτσι οι γυναίκες θα αντιμετωπίσουν τις Ιταλία, Ισπανία και την όγδοη ομάδα του τουρνουά που δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή, ενώ τον 2ο όμιλο συνθέτουν οι Τυνησία, Κύπρος, Κροατία και Πορτογαλία.

Στους άνδρες η ελληνική εθνική ομάδα θα συμμετάσχει στο 2ο όμιλο, όπου θα συναντήσει τις αντίστοιχες του Μαρόκου, της Τυνησίας και της Ισπανίας. Στο πρώτο γκρουπ θα αγωνιστούν οι Ιταλία, Κύπρος, Κόσοβο και Κροατία.
ekriti.gr

Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Σήμερα 08 Iουνίου γιορτάζουν

 

 

 

 

Με ένα ξέφρενο beach party έκλεισε μια ονειρεμένη χρονιά, για το γυναικείο τμήμα βόλεϊ του ΟΦΗ

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics