Breaking News
19 Ιουλίου 2023

Ευρωπαϊκό Τεχνικής Κολύμβησης: Ένα χρυσό και ένα ασημένιο μετάλλιο για την Ελλάδα!


Ένα χρυσό και ένα ασημένιο μετάλλιο ήταν ο απολογισμός της ελληνικής ομάδας στην πρεμιέρα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Τεχνικής Κολύμβησης Ανδρών - Γυναικών στην Ουγγαρία!

Ευρωπαϊκό Τεχνικής Κολύμβησης: Ένα χρυσό και ένα ασημένιο μετάλλιο για την Ελλάδα!
Η Εθνική ομάδα σκυταλοδρομίας 4Χ50 μ. επιφάνεια μικτή Α/Γ (με τον Αναστάσιο Μυλωνάκη, τη Βασιλεία Τσιγκόια, τον Γιώργο Καλτσουκαλά και την Ιφιγένεια Τελιούση) κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο με 1:05.96.

Σπουδαία επιτυχία και για την Άννα Καρατσιβή στον τελικό των 400 μ. επιφάνεια Γυναικών, καθώς κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο με την πολύ καλή επίδοση 3:18.17.

Διαβάστε Επίσης
Μουντιάλ Γυναικών: Η Αλίσα Λέμαν εξαίρει την «νοοτροπία νικητή» της Γκρινγκς
Την ιδιαιτέρως τιμητική 4η θέση κατέλαβε ο Γιώργος Παναγιωτίδης στα 100 μ. επιφάνεια Ανδρών, με 35.70. Ο Ηλίας Καλφίδης, τέλος, πήρε την 7η θέση στον τελικό των 400 μ. επιφάνεια Ανδρών με 3:08.02.

fosonline.gr
Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας

 

 

 

 

Ο καιρός σήμερα 18/07/2023 [vid]

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics