Breaking News
11 Αυγούστου 2023

Στο πλαίσιο της προετοιμασίας του για την Super League 2, o Γιούχτας προχωρησε σε δυο πολύ σημαντικές διοικητικες προσθήκες, με την ανακοίνωση πρόσληψης του Γιώργου

Τουτζάρη στην θέση του Γενικού Διευθυντή της ομάδας και της Όλγας Σουτζή που αναλαμβάνει καθήκοντα υπεύθυνης λειτουργίας της υπό σύσταση νέας ΠΑΕ.

Και οι δυο ήταν παλιότερα στον Εργοτέλη και πέρυσι στην Κηφισιά συμβάλλοντας από το πόστο τους στην άνοδο της ομάδας στη Super League. Ο Γιώργος Τουτζάρης έγραψε σε ανάρτηση του για την συνεργασία του με την ομάδα των Αρχανών:

“Εύκολη απόφαση όταν υπάρχει διάθεση, όρεξη και όραμα. Μια νέα ποδοσφαιρική στέγη και ένα καινούργιο κεφάλαιο στο βιβλίο, που γράφω νοητά για τον συναρπαστικά απρόβλεπτο χώρο του ποδοσφαίρου.

Τα ευχαριστώ και τα ήμουν περήφανος θα τα πούμε όταν κλείσει κι αυτό το κεφάλαιο, ελπίζω πετυχημένα…. Ως τότε καλή αρχή σε όλους μας … Υπομονή, επιμονή και όλα θα γίνουν όπως τα ονειρευόμαστε”!!

ekriti.gr
Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας

 

 

 

 

Μετά τον Φιόριν Ντουρμισάι και ο Σεμπάστιαν Γκρόνινγκ αποτελεί παρελθόν από τον ΟΦΗ.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics