Breaking News
24 Αυγούστου 2023

Ξεκινούν εγγραφές στην Ακαδημία του Γιούχτα 

 

Στους ρυθμούς των σημαντικών εξελίξεων στην ομάδα των Αρχανών και μετά την ιστορική άνοδο στην Super League 2, ξεκινούν άμεσα και οι διαδικασίες εγγραφών στην Ακαδημία του συλλόγου και τα Τμήματα Υποδομών.

Έτσι ανακοινώθηκε έναρξη των εγγραφών στην Ακαδημία Γιούχτα από την προσεχή Δευτέρα 28-08-2023 και σε καθημερινή βάση στους χώρους των εγκαταστάσεών στο Μαρκομιχελάκειο Αθλητικό Κέντρο Αρχανών.

Το ωράριο εγγραφών είναι από τις 5 μέχρι και τις 8μμ (Δευτέρα – Παρασκευή), οι ηλικίες των παιδιών είναι από 5 μέχρι και 17 ετών και υπεύθυνοι είναι οι κ.κ. Παύλος Τζώρτζογλου και Κώστας Ντουράκης.

Η Διοίκηση της Ομάδας και όλοι οι άνθρωποι του ΓΙΟΥΧΤΑ και φέτος θα σταθούν πλάι στην Ακαδημία και τα Τμήματα Υποδομών, αναγνωρίζοντας και αναδεικνύοντας την σημαντικότατη αξία αλλά και την σημασία της λειτουργίας των τμημάτων αυτών, ώστε να αποτελέσουν πέρα από την ενασχόληση των παιδιών με τον αθλητισμό μακριά από άλλα μονοπάτια και το φυτώριο ανάδειξης νέων παικτών καθώς και των διεξόδων που μπορεί ιδιαίτερα φέτος με την παρουσία του ΓΙΟΥΧΤΑ στην Super League 2 να δοθεί στα παιδιά αυτά.

Πληροφορίες Εγγραφών ΠΑΥΛΟΣ ΤΖΩΡΤΖΟΓΛΟΥ 6973330543

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΝΤΟΥΡΑΚΗΣ 6955692999

xiletzakis

Ο πρόεδρος του ΑΟ ΓΙΟΥΧΤΑΣ κ. Χιλετζάκης σε δηλώσεις του χθες μετά την λήξη της πρώτης ανοικτής προπόνησης της Ομάδας μας, έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην Ακαδημία και τα Τμήματα Υποδομών μας (Κ19 και Κ17) επισημαίνοντας ειδικά: «Το Δ.Σ. της ομάδας μας όπως άλλωστε κάθε χρόνο θα σταθεί δίπλα στην Ακαδημία παρέχοντας κάθε δυνατή βοήθεια ώστε να αναδείξουμε τις Υποδομές μας ως πρότυπα κέντρα Αθλητισμού στην περιοχή μας, ιδιαίτερα τώρα μετά την μεγάλης ιστορικής σημασίας άνοδό μας στην Super League2. Καλούμε όλους τους γονείς να έρθουν κοντά μας, όχι μόνο από τις Αρχάνες αλλά και από όλο τον Δήμο μας, τον Δήμο Αρχανών – Αστερουσίων καθώς και από όλη την περιοχή του Ηρακλείου, να μας εμπιστευτούν τα παιδιά τους και αποτελεί δέσμευση τόσο του Δ.Σ. της Ομάδας μας όσο και των Υπευθύνων της Ακαδημίας και σύσσωμης της οικογένειας του ΓΙΟΥΧΤΑ ότι θα προσφέρουμε σε κάθε ένα παιδί την ευκαιρία που του αξίζει. Για το θέμα των αθλητικών υποδομών, αφού ευχαρίστησε και πάλι τον Δήμο Αρχανών – Αστερουσίων για την άριστη συνεργασία, ανέφερε ότι άμεσα με παρεμβάσεις των αρμοδίων χάρη και στην στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης, τα γήπεδά μας θα είναι από τα πλέον σύγχρονα»,

Paulos Tzortzoglou

Ο Υπεύθυνος των Ακαδημιών Παύλος Τζώρτζογλου με την σειρά του αφού ευχαρίστησε την Διοίκηση της Ομάδας για την εμπιστοσύνη τους και την εκ νέου ανάθεση σε αυτόν, την οργάνωση των Τμημάτων και την λειτουργική τους στήριξη , δήλωσε :

«Ευχαριστώ όλους τους ανθρώπους του ΓΙΟΥΧΤΑ που και την νέα ποδοσφαιρική περίοδο, μου ανέθεσαν την ευθύνη των Ακαδημιών και δεσμεύομαι ότι θα σταθώ αντάξιος της εμπιστοσύνης αυτής. Επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω τα παιδιά μας κυρίως και τους γονείς τους που ήδη αρχίζουν να μας πλαισιώνουν και φέτος, με την ίδια θέρμη και τον ίδιο ζήλο. Όπως ανέφερε και ο πρόεδρος του ΑΟ ΓΙΟΥΧΤΑΣ, καλούμε και φέτος τους γονείς των παιδιών μας να έρθουν κοντά στην ομάδα μας, να γίνουν η βάση και το στήριγμα του ΓΙΟΥΧΤΑ και δεσμευόμαστε ότι θα είμαστε δίπλα σε κάθε ένα παιδί ξεχωριστά. Θα δώσουμε από το περίσσευμα της αγάπης μας στην κάθε προσπάθειά τους και θα παρέχουμε ολοκληρωμένες και πλήρεις αθλητικές δυνατότητες σε όλους. Όλα τα παιδιά, από την ηλικία των 5 μέχρι και 17 ετών, μπορούν να εγγραφούν και ανάλογα με τις συμμετοχές φέτος θα λειτουργήσουμε και ομάδες κοριτσιών, άλλωστε αυτό αποτέλεσε από πέρσι, έντονη επιθυμία πολλών μικρών κοριτσιών. Πέρα από το κάλεσμα προς τους γονείς, θα οργώσουμε όλο το Δήμο μας και θα προσπαθήσουμε να έρθουμε σε επαφή με κάθε τόπο , ώστε να γνωρίσουν όλοι την Ακαδημία μας, να δουν και να γνωρίσουν την Ομάδα μας που από φέτος ανοίγοντας αυτή την ιστορικής σημασίας νέα σελίδα στην ιστορία του τόπου μας, θα αγωνίζεται στην Super League 2. Κανένα παιδί δεν περισσεύει, και όλα τα παιδιά ειδικά αυτά που κατοικούν μακριά από τις μεγάλες πόλεις δεν πρέπει να αισθάνονται ότι δεν έχουν ευκαιρίες. Δέσμευσή μας είναι η κάθε ευκαιρία, η κάθε επιθυμία αυτών των παιδιών να γίνει – και θα γίνει – πράξη, με τον ΓΙΟΥΧΤΑ.»
ekriti.gr
Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας

 

 

 

 

 

Εντυπωσιακή για μία ακόμη φορά η Ντρισμπιώτη στα 35χλμ. Βάδην με 2:43:22

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics