Breaking News
14 Σεπτεμβρίου 2023

Ο 26χρονος Αργεντίνος αριστερός μπακ Λεονάρντο Μάρτσι υπέγραψε στον νεοφώτιστο στην Super League 2, Γιούχτα


Θετική κατάληξη είχε η υπόθεση της μεταγραφής του Λεονάρντο Μάρτσι στον Γιούχτα. Ο Μάρτσι είναι 26 ετών, γεννήθηκε στην πόλη Λα Πλάτα της Αργεντινής και αγωνίζεται ως αριστερό μπακ. Ο νέος ποδοσφαιριστής της ομάδας του Ηρακλείου, έχει αγωνισθεί στο πρωτάθλημα της Αργεντινής ξεκινώντας την καριέρα του από την Ντιφενσά Λα Πλάτα, το 2016.

Στη συνέχεια αγωνίστηκε στην Άσρναλ Σαραντί ως δανεικός, ενώ την επόμενη χρονιά επέστρεψε στην Ντιφενσά και πάλι. Το 2021 αποκτήθηκε εκ νέου από την Άρσεναλ Σαραντί από όπου αγωνίστηκε με την μορφή δανεισμού στην Μίτρε, δεύτερης κατηγορίας, για έναν χρόνο. Είναι η πρώτη φορά που θα αγωνιστεί έξω από τα σύνορα της πατρίδας του για λογαριασμό των κρητικών.

fosonline.gr

Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Σήμερα 13 Σεπτεμβρίου γιορτάζουν

 

 

 

Το Σάββατο 16/09 οι εξετάσεις στη Σχολή προπονητών Γ κατηγορίας

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics