Breaking News
01 Οκτωβρίου 2023

Λευτέρης Πετρούνιας: Μια ανάσα από τον τελικό του Παγκοσμίου

 

Με εξαιρετική επίδοση στα προκριματικά των κρίκων του Παγκοσμίου πρωταθλήματος (14.900), ο Έλληνας αθλητής είναι μια ανάσα από τα τελικά!

 

Λευτέρης Πετρούνιας: Μια ανάσα από τον τελικό του Παγκοσμίου
Ακόμη μια εξαιρετική εμφάνιση από τον Λευτέρη Πετρούνια στα προκριματικά των κρίκων. Ο Έλληνας θρύλος του αθλήματος έκανε επίδοση που είναι ικανή να του δώσει εισιτήριο για το Παγκόσμιο της Αμβέρσας.

Ο Έλληνας ολυμπιονίκης συγκέντρωσε 14.900 βαθμούς (8.600 εκτέλεση, 6.300 δυσκολία), οι οποίοι μέχρι τη στιγμή που αγωνίστηκε (34η θέση) τον κατέτασσαν στην πρώτη θέση, και όπως όλα δείχνουν θα βρεθεί στον τελικό του αγωνίσματος.

Δεύτερος ήταν ο Νικίτα Σιμόνοφ με 14.666 βαθμούς. Ο τελικός είναι προγραμματισμένος για το Σάββατο 7 Οκτωβρίου, με τον Πετρούνια να θέλει το χρυσό μετάλλιο, που θα του δώσει και την πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

Διαβάστε Επίσης
Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Ο καιρός σήμερα 30/09/2023

 

 

 

 

Ο Ολυμπιακός συνέτριψε τον Παναθηναϊκό με το εμφατικό 75-51 στον τελικό του Σούπερ Καπ

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics