Breaking News
22 Οκτωβρίου 2023

Β Εθνική μπάσκετ: Πρώτη ήττα του ΟΦΗ στο ΒΑΚ - Έχασε και η Αναγέννηση



Την ήττα με 89-82 γνώρισε ο ΟΦΗ από την Δάφνη στο ΒΑΚ, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Β Εθνικής μπάσκετ. Ήταν η πρώτη φετινή εντός έδρας ήττα για την Κρητική ομάδα που πλήρωσε τη μέτρια εμφάνιση του β' μέρους.

Βαριά ήττα γνώρισε η Αναγέννηση στην Αθήνα από την Κηφισιά με 83-57

Ο ΟΦΗ μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και κατάφερε να προηγηθεί με 10 πόντους στο ξεκίνημα του (19-9) με την Δάφνη ν’ αντιδρά και να μειώνει στους επτά (20-13).

Οι φιλοξενούμενοι αύξησαν την πίεση τους στην δεύτερη περίοδο και όχι μόνο κατάφεραν να ισορροπήσουν το παιχνίδι αλλά πήγαν στ’ αποδυτήρια και με προβάδισμα δύο πόντων (38-40).

Oι φιλοξενούμενοι δεν έχασαν το προβάδισμα στο δεύτερο ημίχρονο με το παιχνίδι να πηγαίνει πόντο πόντο αλλά τον ΟΦΗ να μην μπορεί να μπει ξανά σε θέση οδηγού.

Με την αναμέτρηση να μπαίνει στο τελευταίο λεπτό και τον ΟΦΗ 1,30 πριν το τέλος να είναι στο -5 (80-85), ο Λιανός μείωσε στους τρεις πόντους με την Δάφνη να ευστοχεί σε δύο βολές και το σκορ να πηγαίνει στο 82-87, στην επόμενη φάση οι γηπεδούχοι αστόχησαν σε τρίποντο για να έρθει το τελικό 82-89.

Βαριά ήττα για την Αναγέννηση

Διπλασίασε τις νίκες της μέσα σε ένα μήνα η ΑΕΝΚ στις Αδάμες επί της Αναγέννησης Αρκαλοχωρίου. Η ομάδα του Στέφανου Λαδικού ήταν εντυπωσιακή και επικράτησε με 83-57, την ίδια ώρα που οι φιλοξενούμενοι πρέπει να αντιμετωπίσουν και το κενό του Ντράσκοβιτς.

Τα 10λεπτα: 20-13, 38-40, 58-64, 82-89

ΑΕ Ν. Κηφισιάς- ΑΣΑ Αναγέννηση Αρκαλοχωρίου 83-57
ΑΠΑΣ Νάξου Τα Φανάρια -Πρωτέας Βούλας 78-60
Παγκράτι-Αιγάλεω 67-80
ΦΕΑ ΝΦ/ΝΧ-Πανελευσινιακός 71-92
ΟΦΗ-Δάφνη 82-89
Π. Φαλήρο-ΕΦΑΟ Ζωγράφου 81-69
Ρεπό: Έσπερος Καλλιθέας
ekriti.gr
Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφερουν και τα παρακάτω θέματαa

Σήμερα 20 Οκτώβριου γιορτάζουν

 

 

 

 

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για τους αγώνες που θα δώσει η Εθνική μας ομάδα Γυναικών στο Ηράκλειο

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics