Breaking News
08 Νοεμβρίου 2023

Έχασε εντός έδρας ο ΝΟΧανίων από την Πάτρα


Πικρή ήττα γνώρισε στο κολυμβητήριο Χανίων ο Ναυτικός Όμιλος Χανίων ANEK LINES, χάνοντας με 9-6 από την Πάτρα σε αγώνα για το ξεκίνημα του β’ γύρου για την α’ φάση του πρωταθλήματος.

Σ’ ένα παιχνίδι όπου το ζητούμενο για την ομάδα του Μανούσου Βιζυράκη ήταν η κατάκτηση της νίκης, η ομάδα της Πάτρας παρουσιάστηκε πιο συγκεντρωμένη, καταφέρνοντας να φτάσει στην κατάκτηση των τριών σημαντικών βαθμών.

Ειδικότερα, αυτό μπόρεσε να το πετύχει με την αποφασιστική εμφάνιση που πραγματοποίησε στην τέταρτη περίοδο, διάστημα στο οποίο κατάφερε να σκοράρει τρία γκολ έναντι μόλις ενός του ΝΟΧ ANEK LINES, κάτι που είχε σαν αποτέλεσμα το “ανοικτό” 5-6, να μετατραπεί στο τελικό 6-9.

Διαιτητές: Σταυρίδης – Πολυχρονόπουλος
Οκτάλεπτα: 2-2, 1-2, 2-2, 1-3.

ΝΟΧ ANEK LINES (Μανούσος Βιζυράκης): Λεβεντάκης, Μαραγκουδάκης, Αράκι 3, Παζαΐτης, Παππάς, Μπατάκης, Αποστολάκης, Χαριτάκης, Μητράκης, Γκουσάροβ 2, Τσιστράκης, Μαζοκοπάκης 1, Κουτρουλάκης, Μπιτσάκης, Ζουζούνης.
ΝΟ Πατρών (Γιώργος Ντόσκας): Καζάκος, Τζώρτζης, Αγγελόπουλος, Κανελλόπουλος Β., Λαμπάτος, Παπαχριστόπουλος, Παπαδόγκωνας, Πασσάς, Ανδρικόπουλος, Γεωργαράς 5, Βικάτος 3, Γαβαλάς Ι., Βυθούλκας, Γουίλσον 1, Μπετχαβάς.
neakriti.gr
Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας

 

 

 

Πρωταθλητές Κρήτης, στην κατηγορία Παίδων-Κορασίδων, αναδείχθηκαν οι σκακιστές του ΟΦΗ

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics