Breaking News
03 Ιανουαρίου 2024

ΠΑΟΚ-ΟΦΗ 4-0: Ο κατήφορος συνεχίζεται...


Ο ΟΦΗ ηττήθηκε με το βαρύ 4-0 στην Τούμπα από τον ΠΑΟΚ, που είχε και δύο χαμένα πέναλτι χάρη στις αποκρούσεις του Μπάουμαν .

Μέσα σε δύο λεπτά προς το φινάλε του α' μέρους ο ΠΑΟΚ κατάφερε να «καθαρίσει» το εντός έδρας ματς με αντίπαλο τον ΟΦΗ, σκοράροντας δύο φορές και στη συνέχεια μάλιστα έκανε και συντήρηση δυνάμεων ενόψει των αγώνων που ακολουθούν, πετυχαίνοντας και άλλα δύο τέρματα προς το φινάλε για το τελικό 4-0.Ο ΟΦΗ για ακόμα μια φορά παρουσιάστηκε ανούσιος, δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί το καλό διάστημα που είχε στο παιχνίδι του, δεν απείλησε σχεδόν καθόλου τους γηπεδούχους που σε αντίθεση με εκείνον κατάφερε να βάλει σβηστά δύο γκολ και να πάρει τη νίκη. Το ζήτημα είναι πως για ακόμα μια φορά τα καλά διαστήματα που είχε ο ΟΦΗ, έφυγαν και ξεχάστηκαν αμέσως με αποτέλεσμα πλέον να έρχονται σειρά αγώνων που μπαίνει το “πρέπει” και δεν υπάρχει αύριο.


Πολυτιμότερος παίκτης του «Δικεφάλου του Βορρά» αναμφίβολα ο Ντεσπόντοφ (είχε και δοκάρι στο 86'), ο οποίος ήταν ιδιαίτερα δραστήριος και -το κυριότερο- ήταν «μέσα» και στα τέσσερα γκολ της ομάδας του: Ως σκόρερ στο πρώτο (με ωραία κεφαλιά) και ως δημιουργός στα άλλα τρία, χρίζοντας σκόρερ και τους Μπάμπα, Μάρκος Αντόνιο και Τόμας.


Ο ΟΦΗ είχε ένα καλό πρώτο μισάωρο στο ματς με κατοχή μπάλας και ωραίες επιθέσεις, όμως στη συνέχεια χρειάστηκε να πιάσει δύο πέναλτι (!) ο γκολκίπερ Μπάουμαν για να κρατήσει το σκορ στα επίπεδα του 2-0 στο ημίχρονο!

Πράγματι οι Θεσσαλονικείς κέρδισαν δύο πέναλτι, ένα στο 23' σε χέρι του Βούρου (αυστηρό έως ανύπαρκτο) και ένα σε χτύπημα του Λαμπροπουλου στο κεφάλι του Σαμάτα (καθαρό), όπου μάλιστα ο μπακ του ΟΦΗ θα μπορούσε κάλλιστα να έχει αποβληθεί και με δεύτερη κίτρινη.

Στο πρώτο πέναλτι δεν τα κατάφερε ο Σβαμπ και στο δεύτερο ο παθών Σαμάτα, με τον Μπάουμαν να πέφτει και στις δύο περιπτώσεις σωστά και να αποσοβεί τον κίνδυνο. Παρ' όλα αυτά, ο ΠΑΟΚ κέρδισε εύκολα και δίκαια και ο ΟΦΗ δεν δικαιούτο τίποτα περισσότερο από το συγκεκριμένο παιχνίδι...

Σκόρερ: 39' Ντεσπόντοφ, 41' Μπάμπα, 89' Μάρκος Αντόνιο, 90'+2' Τόμας

Διαιτητής: Τσέτσιλας (Καστοριάς)

Κίτρινες κάρτες: 83’ Σάστρε - 21’ Βούρος, 30’ Νέιρα, 36’ Λαμπρόπουλος

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι – Σάστρε, Μιχαηλίδης, Εκόνγκ, Μπάμπα – Σβαμπ (76’ Μεϊτέ) Τσιγγάρας (66’ Οζντόεφ) – Κωνσταντέλιας (66’ Τάισον) Μουργκ (86’ Μάρκος Αντόνιο) Ντεσπόντοφ – Σαμάτα (76’ Τόμας).

ΟΦΗ (Πέπε Μελ): Μπάουμαν – Βούρος Λαμπρόπουλος Λάρσον Αμπάντα – Μπάκιτς (62’ Μοσκέρα) Μεγιάδο – Νέιρα (74’ Ντίκο) Ριέρα (62’ Θοράρινσον) Τοράλ – Φελίπε.
ekriti.gr
Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας

 

 

 

 

Ο ΟΦΗ συνέχισε την προετοιμασία του για την εκτός έδρας αναμέτρηση απέναντι στον ΠΑΟΚ

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics