Breaking News
12 Απριλίου 2024

 Πώς θα είναι η Παρασκευή σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

 

Κριός

 

Υπάρχει ισχυρή ενέργεια για να επικοινωνήσεις τις επιθυμίες σου σήμερα, ακόμα και με κάποια χτυπήματα ή εμπόδια στο πρώτο μισό της ημέρας. Μπορεί ακόμη και να φέρεις σε επαφή άλλους με τις συμβουλές σου. Η σύνδεση με κάποιον μέσω ιδεών και πεποιθήσεων μπορεί να είναι σε έντονη εστίαση. Είναι μια καλή στιγμή για να εξερευνήσεις τις επιλογές σου, αλλά επίσης να σκεφτείς να κρατήσεις τις επιλογές σου ανοιχτές, αντί να ολοκληρώσεις ή να ξεκινήσεις μια νέα προσπάθεια. Τα κομμάτια ενός πάζλ ενώνονται σε νοητικό επίπεδο σήμερα κι αυτό μπορεί κάλλιστα να περιλαμβάνει μια ανάμνηση μιας προηγούμενης επιτυχίας.

Ταύρος

Οι πρώιμες σημερινές διελεύσεις φέρνουν μεγαλύτερη επίγνωση των ευθυνών σου. Με τη Σελήνη στον τομέα των πόρων σου όλη μέρα, αντιμετωπίζεις τη ζωή με την επιθυμία είτε να εγκατασταθείς και να νιώσεις άνετα είτε να εργαστείς για να φτιάξεις κάτι, αντί να καινοτομήσεις ή να ξεκινήσεις εκ νέου. Οι ανάγκες σου καλύπτονται πιο εύκολα με μια άμεση προσέγγιση τώρα και μπορείς να έχεις την ευκαιρία να ανασυνταχτείς. Οι σωματικές απολαύσεις και η άνεση είναι ιδιαίτερα ελκυστικές και κατάλληλες και μπορείς να το απολαύσεις πιο εύκολα καθώς προχωρά η μέρα.


Δίδυμοι

Μπορεί να κολλάς σε σπουδές, προσωπικά ενδιαφέροντα ή έργα που όχι μόνο απορροφούν, αλλά αλλάζουν τη ζωή σου. Είναι καιρός να κάνεις το παραπάνω μίλι για ανθρώπους και έργα που σε ενδιαφέρουν. Ενώ τείνεις να ακολουθείς το δικό σου δρόμο στα περισσότερα επίπεδα αυτή τη στιγμή, ο καταιγισμός ιδεών μπορεί να λειτουργήσει υπέροχα και η αναζήτηση πιθανών απαντήσεων στα τρέχοντα διλλήματα στο παρελθόν μπορεί να είναι ιδιαίτερα καρποφόρα. Οι άνθρωποι είναι πιο υποστηρικτικοί και μπορεί να βοηθήσουν σημαντικά.

Καρκίνος

Βρίσκεις τρόπους να μπεις σε ένα υγιές μοτίβο στην καθημερινή σου ζωή ή με ρουτίνες και συνήθειες και αυτό ωφελεί πολλά διαφορετικά τμήματα ζωής. Η σκέψη είναι έξυπνη αν και είναι απίθανο να είναι οριστική. Βλέπεις επιλογές όπου δε φαινόταν να υπάρχουν στο παρελθόν, ιδιαίτερα που σχετίζονται με τους μεγαλύτερους στόχους, την καριέρα και τα χρηματικά σου ζητήματα. Τα ολοκαίνουργια έργα και οι μεγάλες αποφάσεις μάλλον θα πρέπει να περιμένουν, αλλά η παραγωγή ιδεών είναι εξαιρετική τώρα.

Λέων

Μπορεί να υπάρξει κάποια ένταση ή αντίσταση που πρέπει να διαχειριστείς προτού καταπιαστείς με τα δικά σου σήμερα, αλλά αν κινείσαι αργά και σταθερά είναι πιθανό να πετύχεις τους στόχους σου. Προσπάθησε να ισορροπήσεις καλά το χρόνο σου, αφιερώνοντας το σωστό χρόνο γα τον εαυτό σου, καθώς θα είσαι πολύ καλύτερα μακροπρόθεσμα. Η μέρα μπορεί να είναι δυνατή για ανταλλαγή ιδεών καθώς προχωρά. Θα μπορούσες να αναθεωρήσεις προηγούμενες ενέργειες, σχέσεις και εμπειρίες. Στην ιδανική περίπτωση κοιτάς το παρελθόν με νέους τρόπους και μαθαίνεις πολύτιμα πράγματα.

Παρθένος

Έχεις την τάση να επικεντρώνεσαι σε δραστηριότητες που σου δίνουν μια αίσθηση ολοκλήρωσης σήμερα, με τη Σελήνη στον ηλιακό 10ο οίκο σου όλη μέρα. Τα επαγγελματικά ενδιαφέροντα και οι ανησυχίες ή οι ευθύνες τείνουν να αποκτούν μεγαλύτερη σημασία στη ζωή σου αυτή τη στιγμή. Ειδικά με την πρόσφατη αναποφασιστικότητα, αυτό μπορεί να είναι αναζωογονητικό αν και όχι χωρίς μικρές προκλήσεις. Επιδίωξε να αποφύγεις όσο το δυνατόν περισσότερο τους περισπασμούς. Το δεύτερο μισό της ημέρας θα πρέπει να είναι πιο εύκολο για την επίτευξη αυτών των στόχων.

Ζυγός

Μπορεί να υπάρχει μια τάση να ανησυχείς ή να σιγοβράζεις αν είσαι σε κενό για ένα θέμα νωρίς σήμερα, αλλά η μέρα μπορεί να διαμορφωθεί για να βοηθήσει στην ανοιχτή επικοινωνία. Η ικανότητα σου να εκφράζεις τα συναισθήματα σου ανοιχτά και δημιουργικά είναι ισχυρή. Ένας δεσμός μπορεί να βελτιωθεί, καθώς δίνεις μεγαλύτερη προσοχή στην επικύρωση των συναισθημάτων και των απόψεων κάποιου. Η επανεφεύρεση ενός υπάρχοντος ή παλιού έργου μπορεί να είναι ισχυρή. Το να ξεφύγεις από τη ρουτίνα σου είναι ελκυστικό, ιδιαίτερα καθώς μπορεί να υπάρχουν κάποιοι μπαλαντέρ στη δουλειά ή στην καθημερινή σου ζωή.

Σκορπιός

Με τη Σελήνη στον ηλιακό 8ο οίκο σου όλη μέρα, είσαι πιο διαθετημένη να ακούς τα ένστικτα σου, διαβάζοντας μεταξύ των γραμμών αντί να λαμβάνεις τα πράγματα στην ονομαστική τους αξία. Είναι μια καλή στιγμή στο σεληνιακό μήνα για έρευνα και ανάλυση. Μπορεί επίσης να απολαύσεις νέους τρόπους σκέψης ή διαφορετικές προοπτικές. Νωρίς σήμερα μπορεί να είναι δύσκολο να αισθανθείς συγχρονισμένη τόσο εσωτερικά, καθώς οι δικές σου επιθυμίες φαίνεται να συγκρούονται, όσο και εξωτερικά με τους άλλους.

Τοξότης

Είσαι πιο εμπλεκόμενη και προσιτή σήμερα. Η αυτοπεποίθηση σου εκπέμπεται μέσω των άλλων ή αναζητάς ισορροπία και μια διαφορετική οπτική για τη ζωή σου. Οι τομείς ανισορροπίας στη ζωή σου μπορεί να είναι πιο εμφανείς και μπορείς να τους διορθώσεις τώρα. Οι απαιτήσεις από τη ζωή στο σπίτι μπορεί να είναι έντονες από νωρίς σήμερα, ωστόσο είσαι επίσης διψασμένη για ισορροπία και σταθερότητα. Το αποτέλεσμα μπορεί να είναι μια διελκυστίνδα , αλλά μόνο αν αφήσεις τον εαυτό σου να παγιδευτεί σε αυτό που κάνουν ή δεν κάνουν οι άλλοι.

Αιγόκερως

Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα της εργασίας και της υγείας σου και η επιθυμία να ασχοληθείς, να οργανώσεις ή να τακτοποιήσεις τις υποθέσεις σου μπορεί να είναι έντονη. Μακροπρόθεσμα θα τα καταφέρεις καλύτερα πράγματα για τον εαυτό σου, εάν μπορέσεις να χειριστείς τα πρακτικά ζητήματα και να μάθεις. Η ενέργεια είναι ισχυρή και ο ρυθμός του εαυτού σου είναι πιο φυσικός όσο προχωρά η μέρα. Μπορεί να υπάρξουν καλές συζητήσεις ή ιδέες για το πως να κάνεις βελτιώσεις και ωραίες ανατροπές στην προσωπική σου ζωή.

Υδροχόος

Νωρίς σήμερα θα μπορούσες να νιώσεις κάπως αποκλεισμένη ή συγκρουόμενη με τη σύγκρουση της Σελήνης με τον Κρόνο και τον Άρη. Η απλοποίηση έχει πολύ νόημα και μπορεί να καταλάβεις καλύτερα κάποιον, κάτι που σε βοηθά να αισθάνεσαι πιο παραγωγική. Καθώς η μέρα προχωρά, οι συζητήσεις μπορούν γρήγορα να γίνουν δημιουργικές και εμπνευσμένες. Η Σελήνη βρίσκεται στον τομέα της ψυχαγωγίας σου όλη μέρα και θέλεις να χαλαρώσεις. Μπορεί να καταλήξεις σε μια καλύτερη κατανόηση ή μια νέα αντίληψη που θα μεταφέρει μια σχέση ή ένα έργο σε άλλο επίπεδο.

Ιχθύες

Με τη Σελήνη στον ηλιακό 4ο οίκο σου όλη μέρα, η επιθυμία να εγκατασταθείς και να αναζητήσεις δραστηριότητες παρηγοριάς, γείωσης και οικειότητας μεγαλώνει. Είναι καιρός να επαναφορτίσεις την ενέργεια σου. Λαχταράς αισθήματα ασφάλειας και ριζοσπαστικότητας. Μπορεί να υπάρξει μια ιδιαίτερη απόλαυση των προσωπικών αναμνήσεων και κάποια μορφή συναισθηματικής υποστήριξης που είναι τώρα κατάλληλη. Παρόλο που μπορεί να υπάρξουν κάποιες συγκρούσεις μεταξύ της ανάγκης σου να καταργήσεις και των φιλοδοξιών σου νωρίς σήμερα, είναι καλύτερο να τιμήσεις την ανάγκη σου να σταματήσεις, για να εστιάσεις στον εαυτό σου.
tlife.gr
Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Άνοιξε σήμερα η αυλαία του διεθνούς τουρνουά Ρυθμικής Γυμναστικής το αθλητικό σωματείο ΗΡΑ

 

 

 

 

Ο καιρός σήμερα 12/04/2024

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics