Breaking News
24 Ιουνίου 2016

Την παραμονή του Βασίλη Κρασανάκη και τη νέα χρονιά στην τεχνική ηγεσία, ανακοίνωσε την Παρασκευή ο ΠΟΑ.

Ο Κρασανάκης που ήταν ο προπονητής με τον  οποίο ο ΠΟΑ, κέρδισε την άνοδο της ομάδας στην Γ' Εθνική, θα την οδηγήσει και στην παραπάνω κατηγορία. Η ανακοίνωση του ΠΟΑ:

 «Μετά την άκρως πετυχημένη ποδοσφαιρική χρονιά που μόλις ολοκληρώθηκε και την επίτευξη του κυριότερου στόχου του συλλόγου που ήταν η άμεση επιστροφή στις Εθνικές κατηγορίες, η διοίκηση του ΠΟΑ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επέκταση της συνεργασίας της με τον προπονητή Βασίλη Κρασανάκη και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στο νέο δύσκολο έργο του», αναφέρει η ανακοίνωση της ομάδας του προσφυγικού προαστίου.

 Μετά την ανανέωση της συνεργασίας ο Βασίλης Κρασανάκης τόνισε: « Είναι τιμή και χαρά για εμένα το γεγονός ότι και του χρόνου θα βρίσκομαι στο τιμόνι αυτής της σπουδαίας ομάδας. Οι διεργασίες έχουν ξεκινήσει ήδη ώστε να φτιάξουμε ένα σύνολο ικανό να επιτύχει τους στόχους της ομάδας και να ανταπεξέλθει στις ιδιαιτερότητες και δυσκολίες της νέας χρονιάς». 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics