Breaking News
06 Ιουλίου 2016

Εκτός από το Βαλκανικό Πρωτάθλημα Ιππικής Δεξιοτεχνίας, Έλληνες αθλητές πέτυχαν σημαντικές διακρίσεις το περασμένο τριήμερο και σε διεθνείς αγώνες υπερπήδησης εμποδίων στην Βουλγαρία και στη Γαλλία.

 

Μεγάλη ελληνική αποστολή συμμετείχε στο διεθνή αγώνα CSI2*-W στο Bojourishte της Βουλγαρίας από την 1η έως και την 3η Ιουλίου κερδίζοντας πολλά μετάλλια για την χώρα μας. Συγκεκριμένα οι Έλληνες αθλητές κέρδισαν εννέα μετάλλια, εκ των οποίων το ένα χρυσό, τα τρία ασημένια και τα πέντε χάλκινα.

Στο σημαντικότερο αγώνισμα Grand Prix ύψους 1.60μ. την 2η θέση με διπλή άπταιστη διαδρομή και χρόνο 46,3 κατέλαβε ο Γιώργος Δημαράς με τον Sacripan GD, ενώ νικητής στο αγώνισμα ήταν ο Ούγγρος Balazs Varga με τον Jlo με την γρηγορότερη άπταιστη διαδρομή στο μπαράζ.

Χρυσό μετάλλιο κέρδισε ο Κρίτων Ζαφειρόπουλος με τον Forever στην κατηγορία νέων ίππων ύψους 1.25μ – 1.30μ., ενώ από ένα ασημένιο μετάλλιο πήραν ο Γιώργος Δημαράς με τον Lami du Hameau σε αγώνισμα ύψους 1.20 – 125μ. και η Σελήνη Ποππ με την Arabella σε αγώνισμα ύψους 1.35μ. Στο ίδιο αγώνισμα ύψους 1.35μ. στην 3η θέση ήταν ο Αλέξανδρος Φουρλής με τον Haico, o οποίος ήταν επίσης 3ος με τον Grandeur σε αγώνισμα ύψους 1.40μ.

Γιώργος Δημαράς με τον Lami du Hameau, Πάρις Κουτσογιάννης με τον Joli Coeur και Νικολίνα Μακαρώνα με την Arc de Triomphe κέρδισαν για την Ελλάδα τρία ακόμη χάλκινα μετάλλια. Ο πρώτος σε αγώνισμα ύψους 1.30μ., ο δεύτερος σε αγώνισμα νέων ίππων ύψους 1.25μ.και η τρίτη σε αγώνισμα ύψους 1.45μ.

Στο διεθνή αγώνα CSI2* στο Massongy της Γαλλίας τρεις Ελληνίδες αμαζόνες κέρδισαν τρία μετάλλια. Η Άννα Δανάλη με τον Prelude de la Roque ανέβηκε στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου σε αγώνισμα ύψους 1.25μ. με άπταιστες διαδρομές. Η Πάολα Μαρτίνη με την Cleopatra και η Αλεξάνδρα Παράσχη με την Carmen Lou κέρδισαν από ένα χάλκινο μετάλλιο αντίστοιχα σε αγωνίσματα ύψους 1.30μ. και 1.25μ.

gazzetta.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics