Breaking News
15 Απριλίου 2019

Ήττα 0-3 για τη γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του ΕΡΓΟΤΕΛΗ από τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο «Ν. Καζαντζάκης» του Μαρτινέγκο για την 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ Εθνικής.

 

Οι φιλοξενούμενες άνοιξαν το σκορ στο 22’ με σουτ της Στράντζαλη, ενώ στο 28’ η Κακαμπούκη διαμόρφωσε το 0-2. Το τελικό 0-3 έγινε από την Μπετανκούρ στο 88’.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Λιατίφη, Κωτσάκι, Παχάκη, Ηλιάδη, Γρηγοριάδου, Ψυχαράκη (57’ Χαριτάκη), Φουκάκη (77’ Καμαρίτη), Τζαφά (46’ Ραπάνη), Ξέρα, Τζανάκη, Δρακωνάκη.

ΠΑΟΚ: Παπακωνσταντίνου, Γεωργίου (57’ Πατέρνα), Σμίλκοβιτς, Κακαμπούκη, Στράντζαλη, Χατζηγιαννίδου, Σπυριδωνίδου (67’ Πουλιού), Βάρναλη (77’ Σακελλάρη), Μπετανκούρ, Καραπετσά, Μήτκου (67’ Νεφρού).

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics