Breaking News
17 Μαρτίου 2016

Πρωταθλήτριες Ηρακλείου αναδείχθηκαν οι γυναίκες του 11ου ΓΕΛ Ηρακλείου που επιβλήθηκαν του ΓΕΛ Χερσονήσου με 4-0 στο βοηθητικό γήπεδο του Παγκρητίου Σταδίου.

Εμφανώς καλύτερη η ομάδα του 11ου ΓΕΛ Ηρακλείου κατάφερε να σκοράρει δύο φορές και να πάει στα αποδυτήρια με το 2-0 υπέρ της. Το σκορ άνοιξε στο 15′ η Τζανάκη όταν με ωραία ατομική ενέργεια πέρασε όποια αντίπαλο βρήκε μπροστά της και με δυνατό πλάγιο σουτ νίκησε τη Σταματάκη για το 1-0.

Το σκορ ημιχρόνου (2-0) διαμόρφωσε η Τσαγκαράκη με ψύχραιμο πλασέ στο 24′ ενώ η πιο δραστήρια του γηπέδου Τζανάκη αλλά και η Χατζάκη απείλησαν και άλλες φορές για να κάνουν τρία τα τέρματα της ομάδας τους χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Στην αρχή της επανάληψης η Λάκο απείλησε για την ομάδα της Χερσονήσου αλλά δύο λεπτά αργότερα η Νεονάκη με εύστοχο πλασέ έκανε το 3-0 για το 11ο. Στο 54′ η Τζανάκη σημείωσε δεύτερο προσωπικό τέρμα κάνοντας το 4-0 και τελειώνοντας στην ουσιά την υπόθεση τίτλος για το σχολείο της. Από εκεί και μετά, με εξαίρεση ένα άστοχο σουτ της Πυθαρούλη δε σημειώθηκε κάτι το αξιόλογο με τα κορίτσια του 11ου ΓΕΛ Ηρακλείου να πανηγυρίζουν τη νίκη με 4-0 αλλά και την κατάκτηση του σχολικού πρωταθλήματος Ηρακλείου.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

11ο ΓΕΛ Ηρακλείου: Φραγκούλη, Χαριτάκη, Νεονάκη, Νοδαράκη, Λιναρδάκη, Στρατήγη (60′ Καράλη), Τζανάκη, Τσαγκαράκη, Χαλκιαδάκη (50 ‘ Κουτεντάκη), Δερμιτζάκη, Χατζάκη (55’ Ζουριδάκη)

ΓΕΛ Χερσονήσου: Σταματάκη, Λάκο, Πυθαρούλη, Πρέντη, Βισκαδούρου, Λουλουδάκη, Βασιλειάδη, Ζιστεμένοβα, Μιχαλάκη, Μανωλεδάκη, Πέτροβα (45′ Στιβακτάκη)

Grandsport.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics