Breaking News
11 Ιουλίου 2023

Η Εθνική Νέων με Αποστολάκη βασικό 0-0 με την Ισλανδία


Στο τελευταίο της παιχνίδι στα γήπεδα της Μάλτας, στην τελική φάση του EURO 2023 η Εθνική Νέων έφερε ισοπαλία 0-0 με την Ισλανδία και μετά από τις δύο βαριές ήττες από Νορβηγία και Ισπανία, έκλεισε με ένα θετικό αποτέλεσμα τις υποχρεώσεις της στο τουρνουά.

Βασικός και σε όλο το παιχνίδι αγωνίστηκε ο ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ, Γιάννης Αποστολάκης, βγάζοντας μεγάλο πάθος στον αγωνιστικό χώρο, καθώς σε μεγάλο μέρος του αγώνα έπαιξε ως αριστερό μπακ, παρότι η φυσική του θέση είναι στην μεσοεπιθετική γραμμή.

Οι Ισλανδοί στο δεύτερο ημίχρονο πίεσαν περισσότερο, καθώς γνώριζαν ότι με νίκη και απώλεια της Νορβηγίας στο άλλο παιχνίδι είχαν ελπίδες πρόκρισης, αλλά η Ελλάδα έφερε 0-0 και οδήγησε και εκείνους στον αποκλεισμό.

Γενικά η Εθνική μας έπαιξε για να μη χάσει, όχι για να κερδίσει. Λογικό, αφού θα ήταν βαρύ το πλήγμα να φύγει με μηδενική συγκομιδή από τη Μάλτα. Ο ένας βαθμός που –τελικά- κατέκτησε απόψε της έδωσε τουλάχιστον την 7η θέση στην τελική κατάταξη, μπροστά από τη διοργανώτρια Μάλτα.

Το άλλο παιχνίδι του ομίλου μεταξύ Ισπανίας και Νορβηγίας ολοκληρώθηκε επίσης ισόπαλο 0-0, ένα αποτέλεσμα που εντέλει ευνόησε και τις δύο ομάδες, που προκρίθηκαν στην ημιτελική φάση του EURO 2023.

Οι συνθέσεις:

ΕΛΛΑΔΑ (Τάσος Θέος): Μοναστηρλής, Κεραμίτσης, Καλογερόπουλος, Προδρομίτης, Σπυράκος, Αποστολάκης, Τσίκος (84΄ Κωττάς), Νικολάου (74΄ Συμεωνίδης), Γκούμας (66΄ Σμυρλής), Κυριόπουλος (74΄ Γεωργιάδης), Τζίμας (84΄ Γκολφίνος)

ΙΣΛΑΝΔΙΑ (Ίνγκι Σκούλασον): Πέτερσον, Κρίστιανσον, Ανταλτσένινσον, Ρόμπερτσον, Κάρλσον (65΄ Μπιάρνασον), Ε.Γκούντουμντσον, Γιόρουντσον, Τορστέινσον (78΄ Άντρεσον), Νόκβασον (65΄ Χάραλντσον), Μπρινγιόλφσον (58΄ Τόρνταρσον), Μπίργκισον (58΄ Τόρκελσον)

neakriti.gr
Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφερουν και τα παρακάτω θέματα:

Όλα τα ζώδια 09/07

 

 

 

 

Πανελλήνιο πρωτάθλημα Ατόμων με Αναπηρίες

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics