Breaking News
11 Αυγούστου 2023

Επεκτείνεται η Ακαδημία του ΟΦΗ, νέα συνεργασία με τον Μινώταυρο στα Χανιά


Η Ακαδημία ποδοσφαίρου είναι ένα μεγάλο «στοίχημα» για την ΠΑΕ ΟΦΗ, με το δίκτυο σχολών να επεκτείνεται και στα Χανιά.

Ανακοινώθηκε επίσημα σήμερα η έναρξη της συνεργασίας με τον Μινώταυρο Μουρνιών, που είναι η 3η συνεργαζόμενη Ακαδημία μετά από αυτή στην Αθήνα και το Ρέθυμνο.

Αναλυτικά η ενημέρωση αναφέρει: «Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει την επέκταση του δικτύου σχολών ποδοσφαίρου της Ακαδημίας της στην Κρήτη και την έναρξη της συνεργασίας με τον Αθλητικό Όμιλο “Μινώταυρο Μουρνιών”, μια ιστορική ομάδα των Χανίων με ιδιόκτητες εγκαταστάσεις υψηλού επιπέδου και μακρά διαδρομή στο κρητικό ποδόσφαιρο.

Στις ήδη υπάρχουσες ακαδημίες του ΟΦΗ σε Αθήνα και Ρέθυμνο έρχεται πλέον να προστεθεί και αυτή των Χανίων, με την ομάδα μας να δίνει την ευκαιρία σε όλο και περισσότερα παιδιά της Κρήτης να ενταχθούν στην μεγάλη «ασπρόμαυρη» οικογένεια και να γνωρίσουν τη φιλοσοφία και τις αρχές που τη διέπουν.

Η ακαδημία θα λειτουργεί σύμφωνα με τον μακροχρόνιο σχεδιασμό εκγύμνασης και προπόνησης που έχει σχεδιαστεί από την Elite Academy, με τεχνικό διευθυντή της ακαδημίας στα Χανιά τον κ. Απόστολο Τζόκα (τηλ. Επικοινωνίας: 6957774250 & γραμματεία 28210 95105)».
neakriti.gr
Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Σήμερα 11 Αυγούστου γιορτάζουν

 

 

 

 

Στην Σερβία Τα Europe Youth Series, η νέα διοργάνωση της Ευρωπαϊκής Ένωσης Πινγκ-Πονγκ

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics