Breaking News
21 Μαΐου 2024

Καθαρίζει η ατμόσφαιρα από αύριο Τετάρτη (22/5) και τα δυτικά, σύμφωνα με τη μετεωρολόγο της ΕΡΤ Νικολέτα Ζιακοπούλου. Παράλληλα, η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση από την Πέμπτη, ενώ το Σαββατοκύριακο δεν αποκλείονται και αρκετές μπόρες σε ηπειρωτικές περιοχές.

 

 

Πιο αναλυτικά, αύριο Τετάρτη περιμένουμε αραιές νεφώσεις τοπικά, με λίγες μπόρες το μεσημέρι και το απόγευμα στα βόρεια ορεινά, πιθανώς και στην Κρήτη. Οι άνεμοι δυτικοί έως 5 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία το μεσημέρι θα φτάσει τους 28 με 30 βαθμούς, στα νότια και τους 33.

Στην Αττική περιμένουμε γενικά αίθριο καιρό. Οι άνεμοι ασθενείς και από το βράδυ δυτικοί. Η θερμοκρασία από 18 έως 31 βαθμούς.

Στην Θεσσαλονίκη θα έχουμε λίγες νεφώσεις. Οι άνεμοι ασθενείς. Η θερμοκρασία από 17 έως 27 βαθμούς.

Την Πέμπτη περιμένουμε αρκετές μπόρες σε ανατολική Μακεδονία, Θράκη και βόρειο Αιγαίο, με ήλιο στα υπόλοιπα. Οι άνεμοι βορειοδυτικοί 5 με 6 μποφόρ, η θερμοκρασία έως 29 βαθμούς.
cnn.gr
Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Τη φανέλα του ΟΦΗ θ για 7η συνεχόμενη αγωνιστική περίοδο θα φορά ο Χουάν Νέιρα

 

 

 

 

Παρόντες στην Εθνική ομάδα πόλο παίδων θα είναι οι Γεωρβασάκης και Ζουζούνης

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics