Breaking News
12 Νοεμβρίου 2016


Ο Βασίλης Τσιάρτας κλείνει σήμερα τα 44 του χρόνια και η Εθνική ομάδα δεν παρέλειψε να του ευχηθεί, μέσω της σελίδας της στο Facebook.

Αναλυτικά:
Χρόνια Πολλά στον Vasilis Tsiartas!
Γεννήθηκε το 1972 στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας και με την Εθνική Ομάδα αγωνίστηκε 70 φορές πετυχαίνοντας και 12 γκολ από το 1994 έως το 2005.
Μεγαλύτερή του στιγμή ήταν φυσικά η κατάκτηση του Euro 2004, ενώ αξέχαστη θα μείνει η εκτέλεση πέναλτι με την Β. Ιρλανδία (1-0), καθώς με το γκολ που σημείωσε "σφράγισε" την πρόκριση για την Πορτογαλία.
Στο Euro 2004, δύο δικές του στιγμές ήταν ανάμεσα στις πιο σημαντικές για την κατάκτηση του τροπαίου. Η βαθιά μπαλιά ακριβείας στον Άγγελο Χαριστέα, που ισοφάρισε τον αγώνα με την Ισπανία και η αριστουργηματική εκτέλεση κόρνερ στο 105ο λεπτό της παράτασης στον ημιτελικό με την Τσεχία, στον οποίο ο Δέλλας με κεφαλιά έδωσε τη νίκη - πρόκριση για τον μεγάλο τελικό!
Έχει επίσης αγωνιστεί και με τις Εθνικές Ομάδες Παίδων, Νέων και Ελπίδων.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics