Breaking News
29 Αυγούστου 2017

Οι Βασίλης Τοροσίδης και Δημήτρης Κουρμπέλης δεν κατόρθωσαν να βγουν νικητές στη μάχη με το χρόνο κι έτσι δεν θα είναι στη διάθεση του Μίχαελ Σκίμπε για τους προσεχείς αγώνες της Εθνικής ομάδας με την Εσθονία και το Βέλγιο.

 

Οι δύο διεθνείς τραυματίστηκαν στους τελευταίους αγώνες πρωταθλήματος των συλλόγων τους, με τον «Τόρο» να γίνεται αλλαγή στο «Τσίρο Βιγκορίτο» απέναντι στη Μπενεβέντο και τον Κουρμπέλη να μην παίζει καν εναντίον του Λεβαδειακού. Αμφότεροι οι ποδοσφαιριστές εξετάστηκαν από το ιατρικό επιτελείο της Εθνικής, που απλώς επιβεβαίωσε ότι η έκταση του τραυματισμού της δεν τους επιτρέπει να ετοιμαστούν εγκαίρως.

sports.ert.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics