Breaking News
10 Νοεμβρίου 2017

Πολύ σίγουρος ότι την Κροατία περιμένει στην Ελλάδα μία «ατμόσφαιρα κόλασης», αλλά και πεισμένος πως εάν οι Κροάτες επαναλάβουν την Κυριακή την εμφάνιση του Ζάγκρεμπ, τότε «η Ελλάδα δεν έχει καμία πιθανότητα πρόκρισης», εμφανίστηκε  ο Ιβάν Πέρισιτς, μιλώντας  στην ιστοσελίδα της κροατικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας. 


 «Ελπίζουμε ότι θα κάνουμε μία παρόμοια εμφάνιση με αυτή του Ζάγκρεμπ και πάλι στην Ελλάδα. Ξέρουμε ότι μας περιμένει μια  ατμόσφαιρα κόλασης, αλλά όπως παίξαμε έξυπνα στην Ουκρανία, πρέπει να το κάνουμε στον Πειραιά. Τότε θα είμαστε εντάξει. Δεν μπορούμε να αμυνθούμε, δεν πρέπει να κάνουμε λάθος όπως κατά της Φινλανδίας, και θα πρέπει αντέξουμε την ενδεχόμενη αρχική τους πίεση. Εάν παίξουμε όπως και στο Ζάγκρεμπ, νομίζω ότι η Ελλάδα δεν έχει καμία πιθανότητα», είπε ο  άσος της Ιντερ, σκόρερ του τρίτου γκολ των Κροατών.
 «Πιέσαμε από το πρώτο λεπτό, συμφωνήσαμε ότι έτσι έπρεπε να γίνει. Από το πρώτο λεπτό οι παίκτες ήταν απόλυτα συγκεντρωμένοι. Δείξαμε πόσο εμπιστευόμαστε ο ένας τον άλλο. Είναι πάντα ευκολότερο όταν παίζεις μπροστά σε ένα τέτοιο κοινό, πράγμα που δεν συνέβαινε τα τελευταία δύο χρόνια. Έχουμε γνωρίσει ισχυρή ώθηση από τους φιλάθλους, μας βοήθησαν να κάνουμε σπουδαία πράγματα» πρόσθεσε.
«Αυτή ήταν η καλύτερη εμφάνιση της Κροατίας σε αυτόν τον προκριματικό κύκλο και τώρα έχουμε ανάγκη να το συνεχίσουμε. Είναι πολύ πιο εύκολο για εμάς, όταν ο καθένας προσπαθεί να παίξει. Ορισμένες κινήσεις γίνονται στην προπόνηση και είναι ευχάριστο όταν συμβαίνουν στον αγώνα. Δεν έχει σημασία ποιος σκοράρει, αλλά  το σημαντικό είναι η Κροατία  να κερδίζει».

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics