Breaking News
12 Νοεμβρίου 2017

Μετά τη συντριβή με 4-1 στο Ζάγκρεμπ, οι Έλληνες διεθνείς καλούνται να τα δώσουν όλα, στη ρεβάνς με την Κροατία στο «Γ. Καραϊσκάκης»για να διεκδικήσουν τις ελάχιστες ελπίδες που έχουν για πρόκριση στα τελικά του Μουντιάλ 2018. (21:45 ΣΚΑΪ, COSMOTE SPORT 1).

 

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος υπογράμμισε πως οι διεθνείς πρέπει να παλέψουν ως Έλληνες, στη ρεβάνς με την Κροατία, για να διεκδικήσουν έστω και τις ελάχιστες ελπίδες που έχουν.

Τοροσίδης και Μανωλάς επιστρέφουν στην ενδεκάδα, ενώ μία θέση «παίζεται» ανάμεσα σε Μπακασέτα και Χριστοδουλόπουλο στο δεξί άκρο.

Ο Μίκαελ Σκίμπε αναμένεται να παρατάξει ένα 4-2-3-1 με τους: Καρνέζη, Τζαβέλλα, Μανωλά, Παπασταθόπουλο, Τοροσίδη, Ζέκα, Τζιόλη, Σταφυλίδη, Μπακασέτα (ή Χριστοδουλόπουλο), Φορτούνη και Μήτρογλου.

Από την πλευρά των Κροατών, ο Μάντζουκιτς πιθανότατα δεν θα ξεκινήσει στο αρχικό σχήμα καθώς δεν είναι 100% έτοιμος και στη θέση του αναμένεται να βρεθεί ο Κάλινιτς.

Ο Ζλάτκο Ντάλιτς πρόκειται να παρατάξει ένα 4-3-3 με τους: Σούμπασιτς, Στρίνιτς, Βίντα, Λόβρεν, Βρσάλικο, Ράκιτιτς, Μόντριτς, Μπρόζοβιτς, Πέρισιτς, Κράμαριτς και Κάλινιτς.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics