Breaking News
15 Ιανουαρίου 2018

Η Τούμπα θα αποτελέσει την έδρα της Εθνικής ομάδας για την επόμενη αγωνιστική υποχρέωσή της, που θα είναι ο φιλικός αγώνας με την Ελβετία.

 

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοίνωσε τη διεξαγωγή αναμέτρησης με τους... Μουντιαλικούς Ελβετούς στις 23 Μαρτίου, στο γήπεδο του ΠΑΟΚ.


Ένα παιχνίδι που σηματοδοτεί, προσωρινά τουλάχιστον, την απομάκρυνση από το «Γ. Καραϊσκάκης», που είχε στεγάσει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα μετά το 2004.

Η ανακοίνωση:

«Την εθνική ομάδα της Ελβετίας, η οποία προετοιμάζεται για τη συμμετοχή της στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018, θα αντιμετωπίσει η Εθνική μας ομάδα, σε φιλικό παιχνίδι στις 23 Μαρτίου 2018.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη, στο γήπεδο της Τούμπας, και η ώρα έναρξης θα καθοριστεί στο αμέσως επόμενο διάστημα.

Το παιχνίδι Ελλάδας-Ελβετίας είναι το πρώτο του κύκλου προετοιμασίας του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος ενόψει των αγώνων του Nations League, το οποίο θα αρχίσει τον Σεπτέμβριο του 2018»

naftemporiki.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics